Breaking News

Βρετανία: Τρομακτικό ατύχημα στο Stevenage (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρομακτικό ατύχημα με τουλάχιστον 17 τραυματίες (σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση) σημειώθηκε χθες το βράδυ - λίγο πριν από τις 22:00 (τοπική ώρα) - στην πόλη Stevenage, στο Hertfordshire της Αγγλίας, που βρίσκεται περίπου 44 μίλια βόρεια του Λονδίνου. 

Περίπου 400 άτομα εμφανίστηκαν σε μια εκδήλωση με αγώνες, όπου οι παρευρισκόμενοι παρουσίασαν ενθουσιασμένοι τα τροποποιημένα αυτοκίνητα τους, ωστόσο η συνέχεια επιφύλαξε σε όλους δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για μια φιλανθρωπική οργάνωση που ονομάζεται 4Louis, η οποία παρέχει εξοπλισμό και εκπαίδευση σε νοσοκομεία και ιατρικό προσωπικό και στηρίζει τις γυναίκες που βιώνουν την εμπειρία της αποβολής ή όποιον υποφέρει μετά το θάνατο ενός παιδιού.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, ένα όχημα, που φέρεται να ήταν Toyota GT86, βγήκε από χώρο στάθμευσης στο δρόμο, ωστόσο ο οδηγός δεν πρόσεξε το Nissan 350z που κινούνταν με ταχύτητα, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν.


Το Nissan κατέληξε στα δεξιά του δρόμου, όπου είχε θεατές. Το Toyota έπεσε πάνω σε περισσότερους θεατές στα αριστερά, με τους συγκεντρωμένους να αρχίσουν να φωνάζουν και να καλούν για βοήθεια.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι περισσότεροι νεαροί στο σημείο του ατυχήματος ήταν ηλικίας μεταξύ 14 και 17. 

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν και νοσηλεύθηκαν σε τρία τοπικά νοσοκομεία, ανάμεσά τους κάποιοι βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Άγνωστο παραμένει αν ο οδηγός του Toyota είναι μεταξύ των τραυματισμένων.


Μαρτυρίες έκαναν λόγο για ένα αγόρι, που το χέρι του πλακώθηκε από ένα αυτοκίνητο, με τους παριστάμενους να προσπαθούν να το απεγκλωβίσουν.

Ο 33χρονος O'Connor, ένας τραγουδιστής από το Stevenage, δήλωσε ότι μια μητέρα άρχισε να κλαίει όταν έφτασε στο σημείο και βρήκε το γιο της τραυματισμένο.


«Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο σε όλη μου τη ζωή. Ήταν σφαγή. Τα παιδιά φώναζαν, ένιωσαν απροστάτευτα. Βγήκα από το αυτοκίνητό μου, αλλά τι θα μπορούσα κάνω;» δήλωσε o O'Connor στη Daily Mail Online.