Breaking News

Χώρισαν αλλά πήγε στην πρεμιέρα του... (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το όμορφο ζευγάρι χώρισε, ωστόσο οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι. Μάλιστα, εκείνη πήγε να απολαύσει τον πρώην σύντροφό της στη θεατρική παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου.

Ο λόγος για την Κλέλια Ανδριολάτου και τον Ρένο Ρώτα, που έγινε πασίγνωστος από τη συμμετοχή του στη σειρά «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει πρόσφατα στη «Φωλιά των Κου Κου»: «Θεωρώ ότι υπήρξε μια τριβή, λίγο χώρισαν οι δρόμοι μας και λόγω της δουλειάς κι αυτή εργάζεται πολύ σκληρά για να γίνει ηθοποιός. Κι αυτό μας οδήγησε στο να χωρίσουν λίγο οι δρόμοι μας, μπορεί για λίγο, μπορεί για περισσότερο. Θα δούμε... Έχουμε πολύ καλή σχέση και είναι αλήθεια αυτό».

Να σημειωθεί ότι στην παράσταση, που είναι σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη και θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα έως τις 11 Σεπτεμβρίου, παίζουν οι: Πέτρος Φιλιππίδης, Μυρτώ Αλικάκη, Τάκης Παπαματθαίου, Τάσος Γιαννόπουλος, Αντίνοος Αλμπάνης, Λαέρτης Μαλκότσης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νεφέλη Κουρή, Ρένος Ρώτας, Θάλεια Σταματέλου, Χάρης Χιώτης και Βαγγέλης Κυπαρίσσης.