Breaking News

Εντυπωσιάζει το σώμα της Dakota Johnson - Με μπικίνι στο Long Island η ηθοποιός (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πολλές φωτογραφίες, που έρχονται στη δημοσιότητα, απομυθοποιούν τους celebrities. Αυτό δεν ισχύει για την 29χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο Dakota Johnson.

Η Dakota Johnson εντυπωσίασε με τις αναλογίες της και το αψεγάδιαστο σώμα της στα Hamptons, στο Long Island της Νέας Υόρκης, όπου εθεάθη με μπικίνι, μαζί με τον σύντροφό της, τον 42χρονο Chris Martin, συνιδρυτή και τραγουδιστή της βρετανικής ροκ μπάντας Coldplay, ο οποίος έχει δύο παιδιά από το γάμο του με την ηθοποιό Gwyneth Paltrow (2003-2016).

Η  σχέση τους φέρεται να ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου έτους, ωστόσο τον Ιούνιο οι φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, κάτι που - όπως φαίνεται - δεν ισχύει.

Η Dakota - που είναι η κόρη της Melanie Griffith και του Don Johnson - έγινε πασίγνωστη από τους ρόλους της στις ταινίες "Fifty Shades of Grey", "Fifty Shades Darker" και "Fifty Shades Freed". Toν περασμένο χρόνο πρωταγωνίστησε στο "Bad Times at the El Royale", ενώ η νέα της ταινία "Covers" θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ το 2020.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.