Breaking News

Δημήτρης Κωνσταντάρας: «Μου λείπει η ενεργή δημοσιογραφία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός Δημήτρης Κωνσταντάρας φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «One Talk», όπου αναφέρθηκε στα κομβικά σημεία της ζωής του: τη δημοσιογραφία, την πολιτική και φυσικά τον πατέρα του, τον αξέχαστο ηθοποιό Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Mου λείπει η ενεργή δημοσιογραφία. Θα ήθελα να δουλεύω» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο οποίος είχε την τιμή να μάθει το επάγγελμα δίπλα σε κορυφαίους του χώρου.

«Η Ελένη Βλάχου, μου έκανε τη τιμή να μου ζητήσει να δουλέψω στην Καθημερινή μετά την επαναλειτουργίας της το 1974. Μου ζήτησε να δουλέψω κοντά της. Τότε δουλεύαμε δίπλα της. Την βλέπαμε κάθε μέρα όλοι. Όπως και τον διευθυντή μας, τον Μίμη Παπαπαναγιώτου, που ήταν μορφή» είπε και σημείωσε: «Έχω δουλέψει ακόμα και με τον Κώστα Σκούρα, ο οποίος ήταν πολύ έξυπνος και γρήγορος δημοσιογράφος, αλλά και με τον Κώστα Καβαθά, από τους καλύτερους στον περιοδικό τύπο».

Όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του, η φωνή του άλλαξε. «Ο πατέρας μου δε ζει, δυστυχώς, εδώ και 30 χρόνια. Ο πατέρας δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ανεξάρτητα κι αν έχεις βιώσεις προβληματικές καταστάσεις μαζί του. Για μένα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ο μπαμπάς μου. Πάντα μπαμπά τον έλεγα...» είπε συγκινημένος.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε εξομολογηθεί: «Ο πατέρας μου δεν ήταν σκληρός, αλλά μερικώς αδιάφορος προς τα τεκταινόμενα εκτός της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Εμένα μου είχε φανεί σκληρός γιατί δεν μου είχε δείξει την τρυφεράδα που θέλει ένα παιδί 12-15 ετών από τον πατέρα του. Αυτό αναπληρώθηκε, όμως, αργότερα, όταν πια μεγάλωσα και συνεργαστήκαμε κιόλας και γίναμε φίλοι. Αλλά το κενό το μεγάλο υπάρχει».

Επίσης, μίλησε για για τη φιλία του με το Γιάννη Σγουρό και την πολιτική του διαδρομή, ενώ σχολίασε τα πρώτα βήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού.

Δείτε τη συνέντευξή του στην εκπομπή του One Channel.