Breaking News

ELIF: Επεισόδια 401 - 402 - 403, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 26/8/19 - Επεισόδιο 401: Η Γκόντζα λέει στην Αρζού πως αν δεν φύγει από το σπίτι θα πει στην αστυνομία πως την απείλησε και η Αρζού αναγκάζεται να φύγει. Ο Ερκούτ επισκέπτεται τον Νετζντέτ στη φυλακή και εκείνος του ζητάει να παρακολουθεί την Γκόντζα και να του αναφέρει το κάθε βήμα που κάνει. Όταν ο Ερκούτ επιστρέφει σπίτι γίνεται έξαλλος όταν βλέπει εκεί τον Σερντάρ. Ο Ερκούτ λέει στην Γκόντζα και τον Σερντάρ να μην πιέζουν την τύχη τους και πως από εδώ και πέρα δεν θα μπορεί να τους βοηθάει.

Η Ασουμάν κρύβεται σε ένα σπίτι, που νοίκιασε ο Ερκούτ. Η Αρζού δεν έχει πια καθόλου χρήματα και δεν ξέρει τι να κάνει. Συναντάει μια φίλη της και την πιέζει να πάνε να φάνε για να εξασφαλίσει το γεύμα της. Όταν χτυπάει το τηλέφωνο της ισχυρίζεται πως η Τουγτσέ αρρώστησε και φεύγει πριν έρθει ο λογαριασμός. Συναντάει τον Ερκούτ και του ζητάει να της βρει ένα σπίτι για να μείνει. Ο Ερκούτ την πηγαίνει εκεί που μένει και η Ασουμάν. Ο Σελίμ μπορεί να περπατήσει χωρίς τη βοήθεια μπαστουνιού και μαζί με τη Ζεϊνέπ πάνε στη σχολή τους. Δεν συνειδητοποιούν πως ο Κοράι τους παρακολουθεί.

Η Ελίφ επιστρέφει από το σχολείο κλαίγοντας γιατί έχει μείνει πίσω στα μαθήματα και οι συμμαθητές της την κοροϊδεύουν. Η Μελέκ την παρηγορεί και της λέει πως θα διαβάζει πολύ και σύντομα θα αναπληρώσει τα κενά. Η Τουγτσέ στηρίζει και εκείνη την Ελίφ και είναι θυμωμένη επειδή κορόιδεψαν την αδελφή της. Η Μελέκ και ο Κενάν είναι ταυτόχρονα χαρούμενοι αλλά και κάπως αμήχανοι επειδή ζουν στο ίδιο σπίτι. Ακόμα αγαπάει ο ένας τον άλλο...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 401, 2ος Κύκλος)

Τρίτη 27/8/19 - Επεισόδιο 402: Ο Κοράι κατηγορεί τον Σελίμ για την απόφαση της Πελίν να χωρίσει μαζί του. Τους ακολουθεί στο κτήμα. Η Αρζού δεν θέλει να μείνει με την Ασουμάν και η Ασουμάν ενοχλείται από τη συμπεριφορά της Αρζού αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή. Την επόμενη μέρα τις επισκέπτεται ο Ερκούτ και η Ασουμάν τον ρωτάει γιατί τη βοηθάει αλλά δεν παίρνει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Η Ελίφ δεν θέλει να πάει στο σχολείο την επόμενη μέρα και η Μελέκ της το επιτρέπει για μία και μοναδική φορά. Το πρωί όμως η Ελίφ έχει αλλάξει γνώμη και περιμένει πως και πως να πάει στο σχολείο. Η Γκόντζα κάνει μια προσφορά στον Ιρφάν και εκείνος δεν μπορεί να της αρνηθεί. Ο Ερκούτ επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Γκόντζα. Ο Κενάν προσπαθεί να μιλήσει στη Μελέκ αλλά εκείνη τον αποφεύγει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 402, 2ος Κύκλος)

Τετάρτη 28/8/19 - Επεισόδιο 403: Οι γείτονες της Αρζού και της Ασουμάν αισθάνονται άβολα επειδή μένουν στο κτίριο δύο γυναίκες μόνες. Όταν φτάνουν μέχρι την πόρτα τους, η Αρζού και η Ασουμάν τους διώχνουν αλλά πλέον ξέρουν πως δεν θα μπορέσουν να μείνουν εκεί για πολύ καιρό ακόμα. Η Μελέκ φοράει ακόμα το κολιέ, που της είχε χαρίσει ο Κενάν όταν παντρεύτηκαν. Και οι δύο θυμούνται εκείνες τις ημέρες. Η Ελίφ και η Τουγτσέ κάνουν γρήγορα τα μαθήματα τους γιατί θέλουν να έχουν ελεύθερο χρόνο για να πάνε στον κινηματογράφο. Η Ιντζί είναι και εκείνη πολύ χαρούμενη, που μένει μαζί τους στο κτήμα.

Η Αλιγιέ και η Ράμπια έχουν γίνει φίλες και χαίρονται, που το σπίτι επιτέλους είναι ήρεμο και γεμάτο χαρά και γέλια. Ο Βεϊσέλ έχει αναρρώσει πλήρως και έχει βρει δουλειά. Η Τουλάι ετοιμάζεται να επιστρέψει και εκείνη στη δουλειά της στο κτήμα. Η Φεριντέ έχει όλη μέρα μαθήματα και διαγωνίσματά και συναντάει τους φίλους της για να μελετήσουν όλοι μαζί. Ο Μουράτ νιώθει άσχημα επειδή έχει μείνει πίσω από τη Φεριντέ όσον αφορά την εκπαίδευσή του. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ετοιμάζονται να πάνε στη σχολή τους αλλά ο Κενάν ζητάει από τον αδελφό του να μείνει μαζί του για μια επαγγελματική συνάντηση για μια νέα δουλειά.

Η Μελέκ λέει στην Αλιγιέ πως θέλει να φύγει από το κτήμα με την Ελίφ και εκείνη της ζητάει να μείνει. Η Μελέκ επιμένει όμως και η Αλιγιέ της προτείνει να μιλήσει πρώτα στον Κενάν.  Ο Κενάν δεν μπορεί να αντισταθεί στην επιμονή της Μελέκ. Όταν η Μελέκ παίρνει την Ελίφ για να φύγουν, η Τουγτσέ θέλει να τις ακολουθήσει. Ο Κενάν συμφωνεί και η Ελίφ με την Τουγτσέ είναι πολύ ευτυχισμένες...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 403, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ