Breaking News

ELIF: Επεισόδια 406 - 407 - 408, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 2/9/19 - Επεισόδιο 406: Ο Ερκούτ είναι συντετριμμένος από τον θάνατο του Νετζντέτ. Πρέπει να ενημερώσει την Γκόντζα και την Αρζού. Πρώτα πηγαίνει και μιλάει στην Γκόντζα, η οποία δεν μπορεί να το πιστέψει. Λυπάται και θυμάται τις μέρες, που πέρασαν μαζί, καλές και κακές. Ενώ η Ασουμάν κοιμάται, η Τουγτσέ θέλει να της ετοιμάσει ένα κέικ για να της κάνει έκπληξη. Όταν ανεβαίνει στη σκάλα για να πάρει τη ζάχαρα, πέφτει. Η Ασουμάν ξυπνάει από τον θόρυβο και τις φωνές της Τουγτσέ. Βάζει πάγο στο κεφάλι της Τουγτσέ και τηλεφωνεί στην Αρζού, η οποία δεν δίνει καμία σημασία.

Η Τουγτσέ αισθάνεται άσχημα και η Ασουμάν τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Τουγτσέ υποβάλλεται σε εξετάσεις. Η Ασουμάν καλεί ξανά την Αρζού αλλά εκείνη δεν απαντάει. Επιμένει και η Αρζού απαντάει στις κλήσεις της. Η Ασουμάν της λέει πως η Τουγτσέ είναι στο νοσοκομείο και η Αρζού της απαντάει πως έχει δουλειές και να φροντίσει εκείνη το θέμα. Η Ασουμάν της λέει πως θα καλέσει τον Κενάν και η Αρζού της το απαγορεύει και της κλείνει το τηλέφωνο. Η Ασουμάν αντιλαμβάνεται πως η Αρζού κάτι σχεδιάζει. Τηλεφωνεί στο κτήμα και υποκρίνεται πως είναι η δασκάλα μπαλέτου της Τουγτσέ και μαθαίνει πως η οικογένεια πιστεύει πως η Τουγτσέ έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Η Τουγτσέ είναι καλά και παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ζητάει τη μητέρα της και η Ασουμάν της λέει πως θα την πάει κάπου, που της αρέσει πολύ. Η Αρζού με δάκρυα στα μάτια, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει πως η Μελέκ κατέστρεψε το γάμο της, πως είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική και πως τώρα έχει βάλει στόχο το παιδί της. Όταν φεύγει η Αρζού από το αστυνομικό τμήμα, πηγαίνουν ο Κενάν και η Μελέκ να δώσουν κατάθεση. Ο αρχηγός της αστυνομίας τους ενημερώνει πως θα πρέπει να δώσουν την κατάθεσή τους στον εισαγγελέα. Όταν ολοκληρώνεται η διαδικασία, ο Κενάν και η Μελέκ επιστρέφουν στο κτήμα και λένε σε όλους τι έκανε η Αρζού και όλοι θυμώνουν μαζί της.

Μόνο η Μελέκ σκέφτεται πως η Αρζού δεν καταλαβαίνει τι κάνει επειδή είναι θλιμμένη για την εξαφάνιση της κόρης της. Κατηγορεί ξανά τον εαυτό της για την εξαφάνιση της Τουγτσέ. Η Ελίφ ανησυχεί για την Τουγτσέ και είναι δυστυχισμένη. Η Ράμπια προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση. Η Μελέκ φροντίζει την Ελίφ και την Ιντζί και έχει μια όμορφη συζήτηση με τη Ράμπια. Η Αρζού έρχεται στο κτήμα και δημιουργεί ξανά σκηνή. Εκείνη τη στιγμή όμως φτάνει και η Ασουμάν με την Τουγτσέ. Όταν η Τουγτσέ ρωτάει την Αρζού, που χάθηκε από το πρωί, η Αρζού δεν ξέρει τι να πει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 406, 2ος Κύκλος)

Τρίτη 3/9/19 - Επεισόδιο 407: Τρεις μήνες έχουν περάσει. Η Γκόντζα και ο Σερντάρ έχουν παντρευτεί. Ενώ ετοιμάζονται για το ταξίδι του μέλιτος λαμβάνουν μια δυσάρεστη είδηση και η Γκόντζα γίνεται έξαλλη. Ο Βεϊσέλ δουλεύει ως σοφέρ της Γκόντζα. Όταν λείπει η Γκόντζα ζητάει από τον Ερκούτ να οδηγήσει το αυτοκίνητο αλλά εκείνος παραιτείται λέγοντας της πως δεν είναι σοφέρ. Όταν επιστρέφει ο Βεϊσέλ τον συμβουλεύει να το ξανασκεφτεί αλλά ο Ερκούτ είναι αποφασισμένος. Η Ελίφ και η Τουγτσέ παίρνουν τον έλεγχο προόδου στο σχολείο. Και οι δύο έχουν πολύ καλούς βαθμούς και είναι ευτυχισμένες, που ήρθε το καλοκαίρι. Στο κτήμα ετοιμάζουν μια γιορτή για τα δύο κopιτσάκια.

Η Ελίφ ζητάει άδεια από τη Μελέκ να μείνει στο κτήμα. Μετά την απαγωγή της Τουγτσέ, η Αρζού νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική αλλά αρνείται να κάνει τη θεραπεία της. Η θεία της Φεριντέ πουλάει το σπίτι, που μέχρι τώρα έμεναν η Φεριντέ, η Μελέκ και ο Μουράτ. Αναζητούν νέο σπίτι για να μείνουν αλλά τα ενοίκια είναι πολύ ακριβά. Ο Κενάν έχει συγχωρήσει την Ασουμάν και την έχει προσλάβει ως νταντά των κopιτσιών. Ο Κενάν σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στη Μελέκ και το μοιράζεται με τον Σελίμ. Εκείνος χαίρεται πολύ όταν το ακούει. Η Τουλάι προτείνει στη Μελέκ να ζητήσει τη βοήθεια του Κενάν για να βρει σπίτι αλλά εκείνη αρνείται...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 407, 2ος Κύκλος)

Τετάρτη 4/9/19 - Επεισόδιο 408: Η Φεριντέ γίνεται δεκτή στη νομική σχολή και όλοι χαίρονται όταν το ακούν αλλά ο Μουράτ νιώθει περίεργα επειδή εκείνος δεν μπορεί να πάει στο πανεπιστήμιο. Ο Σερκάν, ο φίλος της Φεριντέ γίνεται και εκείνος δεκτός στη νομική σχολή και ο Μουράτ δυσκολεύεται να κρύψει τη ζήλια του. Η Ελίφ δείχνει στη Μελέκ τον έλεγχο της και μετά της ζητάει να πάνε με όλη την οικογένεια Εμίρογλου για πικ - νικ. Η Μέλεκ δέχεται μετά από την επιμονή της Ελίφ. Ο Ερκούτ αποφασίζει να εκδικηθεί την Γκόντζα και επισκέπτεται την Αρζού στο νοσοκομείο. Της λέει πως η Γκόντζα παντρεύτηκε τον Σερντάρ και η Αρζού γίνεται έξαλλη. Εξομολογείται στον Ερκούτ πως παριστάνει την τρελή για να αποφύγει τη σύλληψη αλλά σκοπεύει σύντομα να βγει από το νοσοκομείο και να ζητήσει από όλους εξηγήσεις για όσα της έκαναν.

Η Ελίφ, ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ, συνωμοτούν για να φέρουν κοντά τη Μελέκ στον Κενάν. Ο Κενάν σε ένα ρομαντικό περιβάλλον κάνει πρόταση γάμου στη Μελέκ. Η Μελέκ θεωρεί πως ο Κενάν της κάνει πρόταση γάμου επειδή δεν έχει που να μείνει. Αρνείται την πρόταση του και φεύγει. Ο Κενάν δεν ξέρει τι να κάνει. Όλοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως η Μελέκ αρνήθηκε την πρόταση γάμου του Κενά. Η Αλιγιέ συμβουλεύει τον Κενάν να δείξει κατανόηση στη Μελέκ αλλά εκείνος αισθάνεται μεγάλη απογοήτευση...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 408, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ