Breaking News

Επεισόδιο και αλληλομηνύσεις Μαρινάκη - Καμμένου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αλληλομηνύσεις συνεχίζεται το επεισόδιο που φέρεται να είχαν στο λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου ο επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρώην υπουργός, Πάνος Καμμένος. Οι Αρχές αναζητούν πλέον τους δύο άνδρες στο πλαίσιο του αυτόφωρου, καθώς η Εισαγγελία Σύρου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης.
Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την Παρασκευή 16 Αυγούστου: 

«Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου. 

Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο. Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.»

Σύμφωνα με το zougla.gr - που επικαλείται το περιβάλλον Καμμένου ενώ δημοσιεύει και απόσπασμα από τα εντάλματα σύλληψης - ο Μαρινάκης και μεγάλος αριθμός ανθρώπων από το περιβάλλον του, πέταξαν γιαούρτια κατά του σκάφους του, όταν έγινε αντιληπτός στο λιμάνι του Αδάμαντα. Όταν η σύζυγος του Καμμένου βγήκε στο λιμάνι διαμαρτυρόμενη, ένας άνθρωπος από το περιβάλλον του Μαρινάκη βιαιοπράγησε εναντίον της αποσπώντας της το κινητό τηλέφωνο και προκαλώντας της εκτεταμένους μώλωπες στον αριστερό της βραχίονα.

Ο Πάνος Καμμένος και η σύζυγός του Έλενα Τζούλη κατέθεσαν μήνυση. Από την πλευρά του ο εφοπλιστής έκανε, επίσης, μήνυση για απειλή, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του Καμμένου.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το δελτίο του Open.