Breaking News

Η Εύα Τσάχρα μιλά πρώτη φορά για το γάμο της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Εύα Τσάχρα έγινε πασίγνωστη μέσα από τη συμμετοχή της στο "The Voice", ενώ ξεχώρισε στο "Your Face Sounds Familiar 5", που ολοκληρώθηκε στις αρχές Μαΐου.

Το βράδυ της 11ης Ιουλίου ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με νυφικό, επιβεβαιώνοντας ότι παντρεύτηκε τον μουσικό και κιθαρίστα Άλεξ Μπούντρο. Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο της Βούλας.

«Η μέρα αυτή θα μείνει χαραγμένη στην ψυχή μου... Η μέρα που γίναμε σύζυγοι... Σ' ευχαριστώ!!» είχε γράψει στη λεζάντα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε - μεταξύ άλλων - για πρώτη φορά για το γάμο της, αλλά και το χωρισμό που βίωσε. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είπε:

«Η αλήθεια είναι πως ήμουν σε μια σχέση για περίπου έξι χρόνια και χώρισα πέρσι τον Απρίλιο. Μέχρι το φθινόπωρο που μας πέρασε έμεινα μόνη μου. Πέρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι. Είχα χωρίσει, βρισκόμουν σε περιοδεία με την παράσταση Mamma Mia και δεν είχα καθόλου χρόνο για διακοπές και χαλάρωση. Ήμουν χάλια, σχεδόν στα πατώματα. 

Από τον Οκτώβριο ξεκινήσαμε να βγαίνουμε με τον Αλέξη (σ.σ.: τον σύζυγό της). Βασικά ήμασταν φίλοι και συνεργαζόμασταν για αρκετά χρόνια. Είναι κιθαρίστας. Ουσιαστικά ήταν μια φιλία που εξελίχθηκε σε έpωτα. Μας γνώρισε ο συνάδελφος και φίλος Άλεξ Οικονόμου, που ήταν και ο κουμπάρος μας. Αν με ρωτούσες πριν από έναν χρόνο, δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου αυτή η εξέλιξη. Αλλά η ζωή τα φέρνει διαφορετικά. Παρότι στην αρχή τού έψησα το ψάρι στα χείλη, κατάφερε να με τουμπάρει. Μόλις τον περασμένο Γενάρη γίναμε ζευγάρι και ύστερα από λίγους μήνες παντρευτήκαμε.

Η πρόταση γάμου έγινε αφότου είχαμε ορίσει την ημερομηνία που θα παντρευτούμε! Ένα απόγευμα, ξεκινήσαμε για τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Μάλιστα, ήμασταν και λίγο βιαστικοί, διότι θέλαμε να προλάβουμε το ηλιοβασίλεμα. Μόλις φτάσαμε, άρχισε να ιδρώνει, να τρέμει. Έξω από τον ναό μου έδωσε το δαχτυλίδι. Μάλιστα, είχε βάλει και έναν φίλο μας να ντυθεί τουρίστας για να μην τον καταλάβω και να απαθανατίσει από μακριά τη στιγμή.

Δεν θέλαμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο. Ακόμη και για το νυφικό, μπορώ να σου πω ότι ήθελα να βάλω κάτι πιο απλό. Απλώς η μητέρα μου επέμενε και δεν ήθελα να της χαλάσω το χατίρι».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Αυγούστου μαζί με το «Έθνος».




H Εύα Τσάχρα ευχήθηκε πρόσφατα στους διαδικτυακούς της φίλους "καλό μήνα", ανεβάζοντας φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον αγαπημένο της στο Σούνιο.