Breaking News

H Miley Cyrus απαντά μέσω Twitter: «Δεν απάτησα τον Liam» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Τετάρτη ο Liam Hemsworth υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές», αν και πηγές από το περιβάλλον του είπαν ότι ο λόγος του χωρισμού ήταν η απιστία της Miley Cyrus.

Από το περιβάλλον της τραγουδίστριας και ηθοποιού είχαν διαρρεύσει ότι προσπάθησε να σώσει το γάμο της, αλλά δεν μπόρεσε να δεχτεί το γεγονός ότι ο Liam Hemsworth έπινε πολύ και έκανε χρήση συγκεκριμένων ναρκωτικών. Μάλιστα, η ίδια κυκλοφόρησε και το χαρακτηριστικό τραγούδι «Slide Away». 

Πάντως όλα δείχνουν ότι είναι σε σχέση πλέον με την Kaitlynn Carter (φωτογραφία κάτω), ωστόσο - σύμφωνα με τη Daily Mail - πληροφορίες αναφέρουν ότι στεναχωρήθηκε από την απόφαση του Αυστραλού ηθοποιού να προχωρήσει σε διαζύγιο.

Το βράδυ της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) η Miley Cyrus πήρε θέση, με μια σειρά από μηνύματα στο Twitter, επιμένοντας ότι δεν έχει απατήσει ποτέ τον Liam Hemsworth κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ενώ τόνισε ότι ποτέ δεν ήταν πιο ευτυχισμένη, καθώς απολαμβάνει μια νέα «υγιή» ζωή. Μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Δεν υπάρχει κανένα μυστικό για να ανακαλύψετε. Έχω μάθει από κάθε εμπειρία στη ζωή μου. Δεν είμαι τέλεια, δεν θέλω να είμαι τέλεια, είναι βαρετό. Έχω μεγαλώσει μπροστά σας, αλλά η ουσία είναι ότι έχω μεγαλώσει.

Μπορώ να ομολογήσω πολλά πράγματα, αλλά αρνούμαι να παραδεχτώ ότι ο γάμος μου τελείωσε εξαιτίας της απιστίας. Ο Liam και εγώ είμαστε μαζί για μια δεκαετία. Το έχω πει και πριν και παραμένει αλήθεια, αγαπώ τον Liam και πάντα θα το κάνω.

Αλλά στο σημείο αυτό έπρεπε να πάρω μια υγιή απόφαση για τον εαυτό μου και να αφήσω πίσω την προηγούμενη ζωή μου. Είμαι πιο υγιής και ευτυχισμένη από όσο ήμουν εδώ και πολύ καιρό. Μπορείτε να πείτε ότι κάνω τoυέρκιvγκ, καπνίζω χόρτο, αλλά δεν είμαι ψεύτρα.

Είμαι υπερήφανη που το λέω, είμαι απλά σε ένα διαφορετικό "μέρος" από όπου ήμουν όταν ήμουν νεότερη.»