Breaking News

Lady Gaga: Τραγουδοποιός την κατηγορεί ότι «έκλεψε» το οσκαρικό «Shallow» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ταινία «A Star Is Born - Ένα αστέρι γεννιέται», σε σκηνοθεσία Bradley Cooper, είχε κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2018.

Ο Bradley Cooper ήταν και πρωταγωνιστής μαζί με τη Lady Gaga, που ερμήνευσε στην ταινία το «Shallow», το οποίο της χάρισε το πρώτο βραβείο Όσκαρ το Φεβρουάριο του 2019.

Συγκεκριμένα οι συντελεστές του «Shallow» που κέρδισαν Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού ήταν οι: Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando και Andrew Wyatt.

Τώρα ο τραγουδοποιός Steve Ronsen ισχυρίζεται ότι το «Shallow» είναι «κλεμμένο». Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι τρία σημεία του «Shallow» είναι ακριβώς ίδια με το τραγούδι του «Almost», που κυκλοφόρησε το 2012.

O Ronsen, ο οποίος εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Mark D. Shirian, φέρεται ότι θα διεκδικήσει τα δικαιώματά του στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται πηγές του Page Six, ο Ronsen ζητάει πολλά εκατομμύρια δολάρια ώστε να μην προχωρήσει την υπόθεση.


Από την άλλη, ο δικηγόρος της Gaga, Orin Snyder, είπε ότι η τραγουδίστρια  δεν σκοπεύει να υποχωρήσει, ενώ δήλωσε:

«Ο Ronsen και ο δικηγόρος του προσπαθούν να βγάλουν εύκολα χρήματα εις βάρος ενός επιτυχημένου καλλιτέχνη».

Επίσης, η νομική ομάδα της Gaga - αφού επισήμανε ότι το «Shallow» δεν μοιάζει με το «Almost» - τόνισε πως το μουσικό μοτίβο των τριών σημείων, στο οποίο αναφέρεται ο Ronsen, είναι κοινό σε μουσικά κομμάτια και έχει εντοπιστεί σε πολλά τραγούδια που γράφτηκαν στο παρελθόν, ανάμεσά τους και το πασίγνωστο «Dust In The Wind» που κυκλοφόρησε το 1978.

Στο βίντεο η στιγμή που η Lady Gaga και ο Bradley Cooper παρουσίασαν ζωντανά το «Shallow» στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, τον περασμένο Φεβρουάριο και αποθεώθηκαν από το κοινό.