Breaking News

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Αυτή η μαγική στιγμή, που είχα την τιμή να ζήσω...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Ντορέττα Παπαδημητρίου είδε στην τηλεόραση την ταινία «Μαpιχουάνα Στοπ» (1971, Φίνος Φιλμς, σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη) και αναπόλησε τη συμμετοχή της στην ομώνυμη θεατρική παράσταση, την οποία διασκεύασε και αναβίωσε ο Γιώργος Βάλαρης στη σκηνή του Gazi Theater, όπου ο Τόλης Βοσκόπουλος ερμήνευσε ζωντανά τα τραγούδια.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέβασε το σχετικό απόσπασμα στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Έχει Μαpιχουάνα Στοπ στην τηλεόραση και φέρνει στο μυαλό μου αμέτρητες αναμνήσεις από τον προηγούμενο χειμώνα μας, στο Gazi Theater. Αυτή η μαγική στιγμή, που είχα την τιμή να ζήσω, είναι σίγουρα μια από αυτές. Σας στέλνω πολλά φιλιά και αγάπη».

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αποκαλύψει για τη συνεργασία της με τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Στο πρώτο ραντεβού που κάναμε, όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε για την παράσταση, πήγαμε σπίτι του να γνωριστούμε. Έλεγα μέσα μου "Δεν θα ξέρει το όνομά μου...". Αισθανόμουν αμήχανα, αλλά με το που μπήκα μου είπε " Ντορέττα μου, είσαι ψηλή εσύ!". Είχε παρακολουθήσει εκπομπές μου και συνεντεύξεις γιατί μου έλεγε πράγματα που είχα πει σε συνεντεύξεις μου, που του άρεσαν και του έκαναν εντύπωση. Και μόνο που ήξερε το όνομά μου εμένα μου έφτασε. Για μένα ήταν κάτι τεράστιο...»

Δείτε την ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έχει Μαριχουάνα Στοπ στην τηλεόραση και φέρνει στο μυαλό μου αμέτρητες αναμνήσεις από τον προηγούμενο χειμώνα μας,στο Gazi Theater.Αυτή η μαγική στιγμή ,που είχα την τιμή να ζήσω ,είναι σίγουρα μια από αυτές.Σας στέλνω πολλά φιλιά και αγάπη @tolis_voskopoulos @valarisgeorge @vicky_koulianoy @thanasis_viskadourakis @maria_androutsou @valeria_kouroupi @petrosksekoukes @fofo_ntemiri @arismakris @mariellasavvides @nelligkini @yiannislafis @marcusgiakoumoglou @emilyloumba @gianangelos_apostolidis @vasilis_patemtzis @matsoukakikon ❤️ #unforgettable #sograteful #marixouanastop #mysicaltheater

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις