Breaking News

Πετρέλης: «Ο Φοίβος έγινε... εταιρειάρχης - Δεν θα ήθελα οι κόρες μου να ακούν το Mama» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη συνεργασία του με το Φοίβο μίλησε ο Θάνος Πετρέλης στο «Καλοκαίρι #not», ενώ σχολίασε και το δημοφιλές «Mama» του Sin Boy. Επίσης, αναφέρθηκε και στο καινούργιο του τραγούδι «Πάω Διακοπές, Τα λέμε!». 

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε - μεταξύ άλλων - μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του Open:

«Στις live εμφανίσεις το χειμώνα μου έλεγαν "Πες το Mama". Το συνδύασα μεταξύ σοβαρού και αστείου... Έλεγα το "Να χαρώ το μωρό" και το συνδύασα και είπα "Να χαρώ τη Mama". Δεν είναι θέμα γούστου, αν μου αρέσει η όχι, είναι μία τάση αυτή τη στιγμή. Από εκεί και πέρα, σαν γονιός, αν με ρωτήσεις αν θα άφηνα τα παιδιά να ακούσουν αυτά τα τραγούδια που είναι μικρά και ίσως επηρεαστούν, αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι. Ίσως εκεί πέρα να είχα έναν ενδοιασμό σαν γονιός για να πω ότι δεν είναι ένα από τα τραγούδια που θα ήθελα να ακούν οι κόρες μου.

Με τον Φοίβο ήμασταν μαζί από το ξεκίνημα, το 2004, από την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά μέχρι και το 2012. Αυτό που άλλαξε στην όλη αυτή τη φάση, είναι ότι ο Φοίβος - επειδή μετά έγινε εκτός από συνθέτης και "εταιρειάρχης" - αναγκαστικά μπήκε σε μία μορφή να έχει να δίνει 1-2 τραγούδια στον Θάνο, 1-2 στην Έλλη, στη Δέσποινα, στον Νίνο... Στον Φοίβο χρωστάω ένα πολύ μεγάλο κομμάτι όλου αυτού που συμβαίνει μέχρι και σήμερα».