Breaking News

Γιάννης Σπαλιάρας: Αρχίζει γυρίσματα σε σειρά του Netflix (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν δύο ημέρες ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε γράψει στο Instagram για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσει στο Μεξικό για μια νέα παραγωγή του Netflix:

«Από το Netwix στο Netflix και στο NBC... μετά τη συμμετοχή μου σαν Λαέρτης δίπλα στους @fanis_labropoulos και @raptis_nick η καριέρα μου χτύπησε ταβάνι στην Ελλάδα γιατί αυτοί οι δυο είναι απλά ό,τι καλύτερο υπάρχει... Έτσι, λοιπόν, δεν είχα άλλη επιλογή από το να στραφώ στο εξωτερικό και σε διεθνείς παραγωγές... χα χα χα ♠️♦️ 

Οκ πάμε σοβαρά τώρα: έξι μήνες μετά το πρώτο τηλεφώνημα και λίγες μέρες μετά την τελική συμφωνία και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω καλά καλά... 

Παρόλα αυτά οφείλω να ευχαριστήσω την Ελληνίδα διευθύντρια παραγωγής Ηλέκτρα Αποστολάκη που πίστεψε σε εμένα και με πρότεινε για τον ρόλο, χωρίς εσένα δεν θα είχε γίνει τίποτα, την Ελένη Μαγκονάκη που συγκέντρωσε και μετέφρασε το υλικό μου από σειρές.... Ευχαριστώ τον πρώτο μου σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο και την πρώτη μου σεναριογράφο την Βάνα Δημήτριου, που με έμαθαν να πετάω και να ταξιδεύω στο χώρο και στον χρόνο...

Δυο μέρες πριν την αναχώρηση για το Μεξικό σας αφήνω με αυτή την φωτο από την πανέμορφη Σαντορίνη που είναι και οι τελευταίες μου διακοπές για φέτος... Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον πατέρα μου και σε όσους με αγαπούν και πιστεύουν σε εμένα - El sēnor de los Cielos Lord of the skies».


Στο αεροδρόμιο, λίγο πριν αναχωρήσει για το Μεξικό, δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Kαλοκαίρι #not»:

«Αυτή τη φορά πηγαίνω στο Μεξικό για μια ξένη παραγωγή, ένα σίριαλ. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν το πιστεύω ακόμα... Πέρασα αρκετά κάστινγκ, έστειλα πολλά βίντεο στα ισπανικά και τελικά... Το σίριαλ αφορά στη ζωή του Αμάδο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών της δεκαετίας του '90.

Εγώ θα είμαι σε ρόλο πρώην πράκτορα της CIA, ελληνικής καταγωγής, που συνεργάζομαι εκεί. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε. 

Έχω κλείσει για 15 επεισόδια, νομίζω ότι είναι πολύ για πρώτο ρόλο σε ξένη παραγωγή. Είναι πολύ δύσκολο με τα ισπανικά, κάνω μεγάλη προσπάθεια.

Είμαι ήδη κουρασμένος γιατί, δυστυχώς, με το Μεξικό έχουμε 8 ώρες διαφορά, οπότε όλα τους τα mail και τα συμβόλαια που μου έστελναν ερχόταν 1-2 το βράδυ και μετά διάβαζα μέχρι το πρωί. Έχω κοιμηθεί ελάχιστα αυτή την εβδομάδα, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά».