Breaking News

Στέλιος Μάινας: «Ο Σεφερλής είναι ποιοτικός μέχρι το σημείο που αρχίζει να χυδαιoλογεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «One Talk» παραχώρησε συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης ο Στέλιος Μάινας, που μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τους σύγχρονους καλλιτέχνες και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τη δημοσιότητα και την προβολή τους στα ΜΜΕ.

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως το κοινό μπορεί να κουραστεί εύκολα αν βλέπει συνεχώς τα ίδια πρόσωπα, με τους καλλιτέχνες να κινδυνεύουν να γίνουν «μαϊντανοί», ενώ σημείωσε ότι στις συνεντεύξεις που παραχωρούν αποκαλύπτουν μόνο ένα κομμάτι της αλήθειας και ποτέ ολόκληρη την αλήθεια.

Μιλώντας για το θέατρο στην Ελλάδα, ο Στέλιος Μάινας υποστήριξε ότι οι παραστάσεις που ανεβαίνουν βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο, 

«Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ποιοτικός;» τον ρώτησε η Αθηναΐδα Νέγκα και απάντησε: «Είναι ποιοτικός μέχρι το σημείο που αρχίζει να χυδαιολογεί. Τότε δεν είναι πια ποιοτικός...» και πρόσθεσε: «Η τολμηρότητα μπορεί να γίνει χυδαιότητα, αλλά και λαϊκισμός».

Επίσης, επισήμανε ότι στην Ελλάδα λείπουν τα λεφτά και όχι το ταλέντο σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημιουργία ποιοτικών παραγωγών, ενώ αναφερόμενος στους νέους ηθοποιούς, εκτίμησε πως είναι περισσότερο απογοητευμένοι, καθώς σήμερα δεν έχουν πολλές ευκαιρίες σε σχέση με το παρελθόν.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη νέα του δουλειά, το έπος της Οδύσσειας που ανεβαίνει από τις 19 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ολύμπια σε σκηνοθεσία και χορογραφία Σοφίας Σπυράτου και διασκευή κειμένου από τον Στρατή Πασχάλη. Στο ρόλο του Ομήρου θα βρίσκεται ο Στέλιος Μάινας, ενώ τον Οδυσσέα θα ερμηνεύσει ο Γιώργος Χριστοδούλου.