Breaking News

Το σόου του Αντετοκούνμπο κόντρα στο Ιράν (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η προετοιμασία της Εθνικής Μπάσκετ, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην Κίνα, άρχισε με το Τουρνουά Aegean στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου την Παρασκευή νίκησε την Ουγγαρία.

Την Κυριακή η Εθνική μας «διέλυσε» με 88-58 το Ιράν, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να προσφέρει λίγη από τη λάμψη του NBA, φτάνοντας τους 19 πόντους, ενώ είχε 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ένα κλέψιμο και 2 κοψίματα.

Εκτός δωδεκάδας έμειναν οι Γιάννης Μπουρούσης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Αντετοκούνμπο και Χρήστος Σαλούστρος. Ο τελευταίος είναι και ο πρώτος που αποχωρεί από την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, αφού πρώτα δέχθηκε το «ευχαριστώ»  του Θανάση Σκουρτόπουλου για την καθοριστική του συμβολή και στην επίτευξη του στόχου της πρόκρισης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ελλάδα (Σκουρτόπουλος): Κόνιαρης 5, Αθηναίου, Καλάθης 5, Σλούκας 2, Παπαγιάννης 5, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 10, Παπαπέτρου 11, Βασιλόπουλος 6, Αντετοκούνμπο Γ. 19 (13ρ), Αντετοκούνμπο Θ. 6, Μήτογλου 10

Επόμενος προορισμός για την Εθνική θα είναι η Αθήνα και το Τουρνουά Ακρόπολις Eurobank. Εκεί θα δώσει και τα πιο δυνατά κρας τεστ, καθώς θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ιταλία (16/08), Τουρκία (17/08) και Σερβία (18/08).

Οι καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο βίντεο που ακολουθεί...