Breaking News

Θέμης Αδαμαντίδης - «Στην καρδιά»: «Τα διαχρονικά τραγούδια δεν είναι αυτά που γίνονται αμέσως επιτυχία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People - που κυκλοφόρησε την Κυριακή με το «Έθνος» - και στον Μαρίνο Βυθούλκα, ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε για το τραγούδι «Στην καρδιά» (2013), σε μουσική και στίχους του Ανδρέα Κομπόση, το οποίο έχει περισσότερα από 27,5 εκατομμύρια views στο Youtube από τον Δεκέμβριο του 2017, όταν ανέβηκε στο κανάλι της Heaven:

«Με κάποιον τρόπο μπήκα στο σύστημα χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να το επιδιώκω. Το 2013 που είχα βγάλει αυτό το τραγούδι, δεν είχα τρόπο να το επικοινωνήσω. Με βοήθησε τότε ο συγχωρεμένος ο Γιώργος ο Πολίτης και το έβαλε στον Derti FM, αλλά δεν ακούστηκε τόσο. Φαινόταν, όμως, ότι θα έχει διαχρονικότητα. 

Τα διαχρονικά τραγούδια δεν είναι αυτά που γίνονται αμέσως επιτυχία, αλλά αυτά που επιλέγει ο κόσμος χωρίς να του το επιβάλεις, χωρίς να γίνει πλύση εγκεφάλου. Αυτό που θα προστατεύει μέσα στην καρδούλα του, στο μυαλό του. Αυτό δεν παλιώνει, γιατί το έχει επιλέξει ο ίδιος. 

Στη δική μου περίπτωση, αυτό έχει συμβεί και με άλλα τραγούδια, όπως και με το "Μα πού να πάω". Ένα καλό τραγούδι μπορεί να αγαπηθεί από τον κόσμο αρκετά αργότερα από την ημέρα της κυκλοφορίας του».