Breaking News

Ανδρέας Γεωργίου - Κούλλης Νικολάου - Βάνα Δημητρίου: «Είμαστε πια οικογένεια...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από τις αρχές Ιουλίου ο Ανδρέας Γεωργίου, η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και ο παραγωγός και ηθοποιός Κούλλης Νικολάου ανήκουν και επίσημα στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, όπου θα παρουσιάσουν τη σειρά «8 λέξεις», ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες.

«Ποιο είναι το μυστικό της συνεργασίας σας με τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου; Υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ σας;» ρωτήθηκε ο Ελληνοκύπριος σκηνοθέτης, ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV και απάντησε:

«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Εμείς οι τρεις έπρεπε να συναντηθούμε. Αισθάνομαι ότι είναι γονείς μου. Είμαστε πάντα και σε προσωπικό επίπεδο πια οικογένεια. Όταν αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα εκτός δουλειάς, οι άλλοι δύο είναι εκεί για τον έναν. Όταν υπάρχουν διαφορές, δεν υπάρχει ένταση. Θα τις συζητήσουμε πάντα γιατί μας ενδιαφέρει να είμαστε καλά μεταξύ μας. 

Δεν έχουμε έρθει σε ρήξη ποτέ και είμαστε μαζί 8 χρόνια. Είναι ο 9ος χρόνος τώρα και είναι σημαδιακό γιατί στα 8 χρόνια κάναμε τις "8 Λέξεις". Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μας χωρίσει. 

Υπήρξαν αφορμές αυτά τα χρόνια που θα μπορούσαμε να χωρίσουμε. Υπήρξαν εξωτερικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη σχέση μας. Περάσαμε από δοκιμασίες, αλλά είδαμε ότι δε μας "σπάει" τίποτα.»