Breaking News

Θλίψη για την απώλεια της Carol Lynley - «Έφυγε» η πρωταγωνίστρια του «Poseidon Adventure» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 77 ετών, η ηθοποιός Carol Lynley, γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Nonnie Parry στην ταινία περιπέτειας «The Poseidon Adventure» του 1972. Η ηθοποιός πέθανε το βράδυ της περασμένης Τρίτης από ανακοπή καρδιάς, ενώ κοιμόταν.

Σύμφωνα με το Deadline, η είδηση του θανάτου της ανακοινώθηκε από τον φίλο της και ηθοποιό Trent Dolan.

Ο πρώτος ρόλος της όμορφης Carol Lynley - που γεννήθηκε στη  Νέα Υόρκη - ήταν στο «The Light in the Forest» (1958).

Η δημοτικότητα της αυξήθηκε από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της στις ταινίες «Return to Peyton Place» (1961), «Under the Yum Yum Tree» (1963) και «Bunny Lake Is Missing» (1965), ενώ εκτοξεύτηκε με το «The Poseidon Adventure».

Έπαιξε, επίσης, σε πολλές σειρές της εποχής, όπως «Mannix», «The Big Valley» και «Shirley Temple's Storybook», ενώ αργότερα συμμετείχε ως Catherine Harris στο «Fantasy Island», το οποίο προβλήθηκε από το 1977 έως το 1984.

Οι τελευταίες της εμφανίσεις ήταν στην ταινία «A Light in the Forest», που έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ το 2003 και στο «Vic» (ταινία μικρού μήκους, που κυκλοφόρησε το 2006).

Από το 1960 έως το 1964 ήταν παντρεμένη με τον Michael Selsman, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Jill, η οποία σήμερα είναι 57 ετών.