Breaking News

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Υπήρξαν και δύσκολες στιγμές.Έχω αποτύχει πολλές φορές...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης έγινε πασίγνωστος από τη συμμετοχή του στις σειρές «10 Λεπτά Κήρυγμα» και «Η Πολυκατοικία». Αργότερα επανήλθε στο «Κόκκινο Νυφικό» και στη σειρά «Όσο Έχω Εσένα», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε αξιόλογες δουλειές σε θέατρο και κινηματογράφο. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Μαρίνο Βυθούλκα και το περιοδικό People - που κυκλοφόρησε την Κυριακή μαζί με το «Έθνος» - ο ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Τα χρόνια κύλησαν πολύ ωραία. Μεγάλωσα και έμαθα πολλά πράγματα. Σίγουρα υπήρξαν και δύσκολες στιγμές. Έχω αποτύχει πολλές φορές και έχω φάει σφαλιάρες. Κατ’ αρχάς, είχα δώσει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο και το Θέατρο Τέχνης και δεν κατάφερα να περάσω. Το εισέπραξα ως αποτυχία. Επίσης, έχω δεχθεί απόρριψη από εκδοτικούς οίκους για πράγματα που έχω γράψει και απευθύνθηκα εκεί για να μου τα εκδώσουν. Από την άλλη, όμως, έχω βιώσει επιτυχίες και αξέχαστες στιγμές».

Μεταξύ άλλων, τόνισε για σύντροφό του, τη σκηνοθέτρια Φρόσω Κορρού, με την οποία πέρα από την προσωπική τους σχέση, συνεργάζονται και επαγγελματικά, καθώς έχουν ιδρύσει μαζί τη θεατρική ομάδα So Seven:

«Έχουμε κάνει πολλές παραστάσεις μαζί με τη Φρόσω. Ουσιαστικά, έχουμε επιμερίσει τις αρμοδιότητες στη συνεργασία μας. Συμπληρωνόμαστε και δεν κοντραριζόμαστε. Σίγουρα πάνω στη δουλειά θα υπάρξουν τσακωμοί και έντονες απόψεις. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε βρει μια μέθοδο στον τρόπο που δουλεύουμε και φαίνεται πως λειτουργεί. Έχω καταλάβει πως είναι σημαντικό να μοιράζεσαι το συναίσθημα και όχι το λογικό. Να λες αυτό που αισθάνεσαι και όχι αυτό που σκέφτεσαι». 

Έχει αλλάξει η ζωή του μετά τον ερχομό της κόρης του πριν από περίπου ενάμιση χρόνο; 

«Ήθελα πάντα να κάνω ένα παιδί. Δεν έχω βιώσει δραματικές αλλαγές στη ζωή μου, πέρα από το ότι έχω γνωρίσει άλλον έναν άνθρωπο που αγαπάω πάρα πολύ. Όσον αφορά στην καθημερινότητα, συνειδητοποίησα πως ο χρόνος δεν φτάνει και η κούραση πολλαπλασιάζεται, ενώ παράλληλα υπάρχει μια χαρά και ένα δόσιμο που δεν μπορώ να εστιάσω από πού έρχεται. Απλά είναι κάτι που βγαίνει αυθόρμητα. Τον πρώτο καιρό που έγινα πατέρας δεν είχα χρόνο ούτε να ανασάνω. Με απασχολούσε επειδή δεν γνώριζα, αλλά και γιατί προσπαθούσα να ελέγχω τις καταστάσεις. Φαντάζομαι ότι στο δεύτερο και τρίτο παιδί τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα».