Breaking News

Τι συμβαίνει με την ερευνήτρια Ελένη Αντωνιάδου; (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με ανάρτησή της στο Facebook η ερευνήτρια Ελένη Αντωνιάδου απάντησε χθες στις επικρίσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τη σχέση της με τη NASA και την πρόσφατη βράβευσή της από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα «Επιχειρηματικά Βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος»:

«Μικρά βήματα στον χώρο της έρευνας γίνονται με συνεχή προσπάθεια, επιμονή και υπομονή. Κάθε μέρα συνεχίζω να μαθαίνω με συμμετοχή σε απλά ή πιο σύνθετα πρότζεκτ, σαν αυτό της τεχνητής νοημοσύνης στη ΝΑΣΑ που ασχολούμαι τον τελευταίο καιρό.

Παράλληλα, όπως είπα πριν μερικές μέρες στη βράβευση στη Θεσσαλονίκη χρειάζονται να περάσουν δεκαετίες μόχθου, προσπάθειας, αποτυχιών και ίσως κάποιων επιτυχιών για να μπορείς να ελπίζεις ότι θα συνεισφέρεις ουσιαστικά ένα μικρό λιθαράκι στην επιστήμη.

Εμένα ο στόχος μου ποτέ δεν ήταν να ανταγωνιστώ ακαδημαϊκούς ή να συγκρίνω τα πρώτα μου βήματα στην επιστήμη ως νέα ερευνήτρια με άτομα τα οποία είναι στο χώρο πολλές δεκαετίες. Εξάλλου το σημαντικό είναι να δουλεύεις πάντα συνεργατικά, βοηθώντας τους συνανθρώπους σου να πάνε επίσης ένα βήμα πιο πάνω και όχι ένα βήμα πιο κάτω.»




Τις τελευταίες ώρες επικρατεί «διαδικτυακός πανικός», που ξεκίνησε μετά τη βράβευσή της. Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Αναλυτικότερα στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», που αναφέρει όσα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ellinikahoaxes...