Breaking News

ELIF: Επεισόδιο 413 (Τελευταίο 2ου κύκλου)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 11/9/19 - Επεισόδιο 413: Η Ελίφ, η Τουγτσέ και η Ιντζί ντύνονται για τον γάμο του Κενάν με τη Μελέκ. Είναι και οι τρεις ευτυχισμένες. Όλοι στο κτήμα είναι ενθουσιασμένοι εξαιτίας του γάμου. Η Αλιγιέ είναι πολύ λυπημένη από τη μέρα που έμαθε πως η Τουγτσέ δεν είναι αληθινή εγγονή της. Η Ράμπια την παρηγορεί. Η Αλιγιέ δεν έχει πρόθεση να εγκαταλείψει την Τουγτσέ και πιστεύει πως ο Κενάν έχει δίκιο που δεν θέλει να δώσει το παιδί στην Αρζού.

Ο Ερκούτ μένει στο κτήμα, που είχε νοικιάσει για την Ασουμάν. Η Αρζού το σκάει από το ίδρυμα και πηγαίνει να βρει τον Ερκούτ. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει. Η Αρζού είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω όλα όσα έχασε και να εκδικηθεί τη Μελέκ και την Γκόντα. Όταν ο Ερκούτ της λέει πως σε δύο ώρες ο Κενάν θα παντρευτεί τη Μελέκ, η Αρζού γίνεται έξαλλη και αποφασίζει να κάνει κάτι για να το εμποδίσει. Ο Σερντάρ ζητάει δικαστικά την κηδεμονία της Τουγτσέ και ο δικηγόρος του δίνει ελπίδες πως θα τα καταφέρει. Ο Σερντάρ και η Γκόντζα είναι πολύ χαρούμενοι. Η Φεριντέ, η Ζεϊνέπ και η Τουλάι, βοηθούν τη Μελέκ να ετοιμαστεί νύφη για τον γάμο. Η Μελέκ είναι ευτυχισμένη επειδή θα γίνει ξανά γυναίκα του Κενάν.

Ο Σελίμ και ο Μουράτ βοηθούν τον Κενάν να ετοιμαστεί για τον γάμο. Από απόσταση, η Αρζού παρακολουθεί τις ετοιμασίες. Όταν ο ληξίαρχος καθυστερεί, όλοι ανησυχούν. Ο Ερκούτ έχει απαγάγει τον ληξίαρχο και ενημερώνει την Αρζού. Η Αρζού σχεδιάζει να σκοτώσει τον Κενάν και τη Μελέκ. Ενώ ο Κενάν, η Μελέκ, η Τουγτσέ και η Ελίφ βρίσκονται στο σπιτάκι του κήπου και περιμένουν να ξεκινήσει η τελετή, η Αρζού βάζει φωτιά για να τους κάψει. Ο Ερκούτ δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να την εμποδίσει και φεύγουν μαζί. Ο Κενάν, η Μελέκ και τα παιδιά είναι τρομοκρατημένοι. Όλοι βλέπουν τη φωτιά, που έχει κυκλώσει το σπιτάκι και πανικοβάλλονται...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 413, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ