Breaking News

ELIF: Επεισόδια 421 - 422 - 423, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 23/9/19 - Επεισόδιο 421: Η Ζεϊνέπ μιλάει στη Μελέκ για τη νέα της μαθήτρια. Ο Σελίμ είναι σπίτι του με την οικογένεια του και ο Ουμίτ έχει έρθει για δείπνο. Ο Ουμίτ νιώθει όμορφα ανάμεσα στην οικογένεια Εμίρογλου και νιώθει διχασμένος για ό,τι κάνει. Ο Ερκούτ φοβάται για το τι μπορεί να κάνει η Αρζού και την προειδοποιεί. Της προτείνει να μείνει στο σπίτι του και να σκεφθεί καλά πριν κάνει οτιδήποτε.

Η Αρζού είναι στο δωμάτιο της στην κλινική και ο Ερκούτ πηγαίνει να υπογράψει κάποια χαρτιά για το εξιτήριο. Όταν πηγαίνει να την πάρει από το δωμάτιο όμως διαπιστώνει πως η Αρζού έχει φύγει. Ζητάει να δει τα αρχεία από την κάμερα αλλά ο φρουρός δεν το επιτρέπει. Ο Σερντάρ απαγάγει την Αρζού και την κρατάει δεμένη σε ένα μέρος. Είναι θυμωμένος μαζί της εξαιτίας της απώλειας της κόρης τους. Της λέει πως πρέπει να υποφέρει τις συνέπειες όλων όσων έκανε. Ο Ερκούτ αναζητά την Αρζού αλλά δεν τη βρίσκει. Επιστρέφει στην κλινική και δωροδοκεί τον φρουρό για να του δείξει την καταγραφή της κάμερας.

Ο Ερκούτ βλέπει τον Σερντάρ να απαγάγει την Αρζού. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ δεν έχουν κερδίσει πολλά. Ο Μουράτ έχει μια ιδέα, να δημιουργήσουν ένα site. Αρχικά ο Βεϊσέλ διαφωνεί και στη συνέχεια μιλάει με τη Ζεϊνέπ στο τηλέφωνο. Η Ζεϊνέπ προτείνει την ίδια ιδέα και έτσι ο Βεϊσέλ πείθεται και συμφωνεί. Η Ασουμάν υποψιάζεται τον Ερκούτ, φοβάται πως υπάρχει στη ζωή του άλλη γυναίκα. Όταν διαπιστώνει πως λείπουν τα βραχιόλια της αναστατώνεται. Και η Γκόντζα όμως υποψιάζεται τον άντρα της, τον Σερντάρ. Ο Σερντάρ προσπαθεί να την καθησυχάσει αλλά η Γκόντζα αμφισβητεί την ειλικρίνειά του...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 421, 3ος Κύκλος)

Τρίτη 24/9/19 - Επεισόδιο 422: Η Ελίφ και η Ιντζί μιλάνε για τον βιβλιοπώλη. Η Ιντζί καταφέρνει να αναγκάσει τη Μελέκ να την πάρει μαζί της στη δουλειά, όπως την Ελίφ. Όταν περνάνε μπροστά από το βιβλιοπωλείο βλέπουν τα βιβλία σκορπισμένα παντού. Πηγαίνουν στο εργαστήριο ραπτικής. Ο Τζεβαχίρ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και ο Γιουσούφ του ζητάει να φύγει. Ο Τζεβαχίρ πηγαίνει στο εργαστήριο ραπτικής και μπαίνει μέσα φωνάζοντας. Η Ελίφ και η Ιντζί τρομάζουν. Όταν ο Τζεβαχίρ βλέπει τη Μελέκ, ηρεμεί και της ζητάει να μιλήσουν μόνοι. Της λέει πως όποτε έχει πρόβλημα να έρχεται σε εκείνον για βοήθεια και τη ρωτάει αν τα χρήματα από το επίδομα, που της έδωσε, ήταν αρκετά.

Η Μελέκ του λέει πως μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση γιατί δεν πήρε χρήματα. Ο Τζεβαχίρ θυμώνει και ρωτάει αν οι εργάτριες πήραν τον εβδομαδιαίο μισθό τους αλλά καμία δεν έχει πληρωθεί. Ο Σερντάρ πιέζει την Αρζού να υπογράψει τα χαρτιά αλλά εκείνη αρνείται. Ο Σερντάρ τη σημαδεύει με ένα όπλο και την απειλεί. Ο Ερκούτ μπαίνει μέσα στο χώρο κρυφά και χτυπάει στο κεφάλι τον Σερντάρ. Ο άντρας χάνει τις αισθήσεις του και ο Ερκούτ σώζει την Αρζού και την πηγαίνει στο σπίτι του. Η Ασουμάν γίνεται έξαλλη όταν βλέπει την Αρζού και θέλει να φύγει. Ο Σερντάρ είναι έξαλλος με τους άντρες του επειδή δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 422, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 25/9/19 - Επεισόδιο 423: Η Ιντζί και η Ελίφ πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο. Τα κopιτσάκια βοηθούν τον Γιουσούφ να μαζέψει το βιβλιοπωλείο. Στο εργαστήρι ραπτικής ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος με τη Μπαχριγιέ για τις πληρωμές. Δίνει εντολή να πληρωθούν αμέσως οι εργάτριες. Η Αϊσέλ λείπει από τη δουλειά και η Μελέκ ανησυχεί για εκείνη. Η Ασουμάν δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με την παρουσία της Αρζού στο σπίτι. Ο Ερκούτ ζητάει από την Ασουμάν να τον εμπιστευθεί αν θέλει ο γάμος τους να έχει συνέχεια. Η Αρζού λέει στον Ερκούτ πως δεν ξέρει τι ήταν αυτά τα χαρτιά που την έβαλε ο Σερντάρ να υπογράψει. Ο Ερκούτ της λέει πως θα μάθει και φεύγει. Ζητάει από την Ασουμάν και την Αρζού να μην τσακωθούν κατά την απουσία του.

Ο Ουμίτ προτείνει στον Σερντάρ να σταματήσουν για ένα διάστημα τις ενέργειες τους γιατί η επιθυμία του Σερντάρ να εξαφανίσει την οικογένεια Εμίρογλου έχει και μεγάλα οικονομικά ρίσκα. Ο Σερντάρ δεν συμφωνεί με τη απόψή του και συνεχίζει με τα σχέδια του αδιαφορώντας για το κόστος. Η Ζεϊνέπ περνάει δύσκολες ώρες με τη μαθήτριά της. Δεν δίνει καμία σημασία στο μάθημα και παρά το γεγονός ότι έχει τα χρήματα μαζί της για να πληρώσει τη Ζεϊνέπ, δεν της τα δίνει. Η μαθήτρια φεύγει νωρίτερα από το μάθημα και όταν έρχεται η μητέρα της στο κτήμα και δεν τη βρίσκει εκεί τα βάζει με τη Ζεϊνέπ.

Η Αλιγιέ θυμώνει με τη γυναίκα και τη διώχνει δίνοντας της πίσω τα χρήματα, που δήθεν είχαν δώσει στη Ζεϊνέπ. Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ αντιμετωπίζουν προβλήματα με την επιχείρησή τους. Ο Μουράτ πουλάει με έκπτωση κάποια πράγματα σε ένα κopiτσι, που του άρεσε και ο Βεϊσέλ θυμώνει. Ο Ερκούτ επιστρέφει και εξηγεί στην Αρζού τον λόγο που ο Σερντάρ θέλει να υπογράψει εκείνα τα έγγραφα. Ο Σερντάρ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει χρήματα της εταιρίας χωρίς την άδειά της...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 423, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ