Breaking News

Γωγώ Γαρυφάλλου: Όλα όσα έγιναν στο γάμο της - Η συγκίνησή της μπροστά στην κάμερα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η Γωγώ Γαρυφάλλου, το Γωγουλίνι από το «The Wall», είχε αποκαλύψει ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έpωτά της με τον αγαπημένο της Κυριάκο Χατζηδιαμαντή.

Στα τέλη Ιουλίου είχε δηλώσει στο Open: «Με τον Κυριάκο πηγαίναμε σχολείο μαζί. Με περνάει δυόμιση χρόνια. Ήταν ο Δον Ζουάν του σχολείου κι εγώ η Barbie. Δεν μου έδινε πολύ σημασία τότε... Δεν είχαμε ανταμώσει ποτέ. Μετά από πολλά χρόνια με έκανε add στο Facebook και πιάσαμε την κουβέντα...».

Το απόγευμα του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά του Δημαρχείου του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ενώ ακολούθησε γαμήλιο πάρτι, όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ο δημοσιογράφος του Open, Κωνσταντίνος Ντάφλος, παρευρέθηκε στο γάμο της, με τη Γωγώ να κάνει συγκινημένη δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», που πρόβαλε και αποκλειστικά πλάνα από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος, ενώ αποκάλυψε ότι ο γιος της θα έρθει στη ζωή ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου 2020).