Breaking News

Η συγκίνηση της Ανθής Βούλγαρη δύο χρόνια μετά την επέμβαση: «Ήταν μάθημα ζωής» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα χρόνο πριν, η Ανθή Βούλγαρη έγραφε, μεταξύ άλλων, στο Instagram για τη χειρουργική επέμβαση που είχε κάνει το 2017, για την αφαίρεση ενός μικρού όγκου από το κεφάλι της: «Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα την κρανιοτομής μου για να αφαιρέσω έναν μικρό όγκο... 27.9.2017. Ημερομηνία χαραγμένη πλέον στο κεφάλι μου».

Δύο χρόνια μετά τη σοβαρή επέμβαση, η όμορφη δημοσιογράφος της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» μίλησε για το πώς είναι σήμερα η υγεία της.

«Μου το' πες τώρα και πραγματικά... είδες πώς πέρασε ο καιρός; Το λέω και συγκινούμαι» είπε συναισθηματικά φορτισμένη στη συνεργάτιδα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» και πρόσθεσε:

«Ήταν στενάχωρο τότε, είναι μάθημα ζωής και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη γι' αυτό, γιατί με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ήμουν όλη μέρα δουλειά, δουλειά... και τίποτα άλλο. Όταν ήρθε αυτό στη ζωή μου έβαλα προτεραιότητες. 

Ο Κώστας (Κωνσταντινίδης, ο σύντροφός της) ήταν στήριγμα, με πήγε στο νοσοκομείο και μου στάθηκε κατά το χειρουργείο, αλλά και μετά. Υπήρξαν και άλλοι άνθρωποι που με στήριξαν και κάποιοι που εξαφανίστηκαν. Αυτοί που έχουν μείνει στη ζωή μου είναι αυτοί που ήταν έξω από την πόρτα του χειρουργείου...

Πηγαίνω μία - δύο φορές το χρόνο και κάνω εξετάσεις. Πάντα έχω μία μικρή υποψία στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά λέω "Το ξεπερνάμε, πάμε μπροστά" και φροντίζω να μην κουράζομαι υπερβολικά».

«Θα με δείτε νυφούλα. Πρόταση γάμου δεν έχει γίνει με δαχτυλίδι, αλλά κάποια στιγμή, νομίζω σύντομα, θα γίνει...» αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη.

Να σημειωθεί ότι το 2017 συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου στο «Φτιάξε καφέ να στα πω».