Breaking News

Ξενάγηση στο σπίτι της Νόνης Δούνια (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νόνη Δούνια, η οποία είχε ζητήσει την ψήφο των πολιτών στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και τελικά κατάφερε να μπει στη Βουλή, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου»

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός και πλέον βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι παντρεμένη από το 2004 με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Η Νόνη Δούνια μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα, όπως και για τα μυστικά του γάμου της, που κρατάει 15 χρόνια:

«Ο σύζυγός μου και όλη η οικογένειά μου είναι το στήριγμά μου. Και από τους δυο χρειάζεται θετική διάθεση και προσοχή στην καθημερινότητα. Αν βρίσκεις κάθε μέρα ένα πεντάλεπτο - δεκάλεπτο με τον άνθρωπό σου, που θα κάνει τη διαφορά, νομίζω ότι η σχέση θα προχωρήσει πάρα πολύ καλά. Μπορεί να είναι ένα μήνυμα, κάτι που θα βρεις σε ένα πορτοφόλι, κάτι που θα του έχεις αφήσει στο ψυγείο... Πίνουμε τον καφέ μας κάθε πρωί μαζί στο μπαλκόνι. Αφού σηκωθώ, μαγειρέψω στις 6 το πρωί και πάνε τα παιδιά στο σχολείο, ένα μισαωράκι τον καφέ μας θα τον πιούμε μαζί» είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του Star, που πρόβαλε και πλάνα από το σπίτι της.