Breaking News

Λιανός: «Δεν θα είμαι στο Voice. Στεναχωρήθηκα για τα σχόλια εκπομπής γιατί κάνουμε την ίδια δουλειά» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι  τελευταίες πληροφορίες για το Voice θέλουν παρουσιάστρια την Τάμτα και στη θέση του τέταρτου κριτή την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ενώ παραμένουν οι Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης. Τις πληροφορίες παρουσίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό (όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο που ακολουθεί).

«Τον φάγανε εκ των έσω, τον ροκάνισαν από μέσα τον κακομοίρη τον Γιώργο Λιάνο» τόνισε ο Ουγγαρέζος, επισημαίνοντας ότι η Λάουρα Νάργες αναλαμβάνει ξανά την παρουσίαση στα backstage.

Να σημειωθεί ότι οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Γιώργος Λιανός θα είναι στην παρουσίαση. Ο ίδιος είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

«Δεν θα κάνω το Voice. Στις προτάσεις είχε παίξει και το όνομά μου, μέχρι εκεί... Δεν θα κάνω ούτε το backstage...».

Επίσης, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα ειπώθηκαν πριν λίγες ημέρες στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», όπου - άμεσα ή έμμεσα - οι συνεργάτες της εκπομπής δήλωσαν την αντίθεσή τους στην επιλογή του Λιανού ως παρουσιαστή στο Voice.

«Δεν έχω θέμα να σχολιάσουν τον τρόπο με τον οποίο κάνω τη δουλειά μου. Άλλο, όμως, να γίνεται κριτική σε φάση προσωπικής γνώμης και άλλο η γενικευμένη διαπίστωση. Στεναχωρήθηκα γιατί κάνουμε την ίδια δουλειά, δεν θεωρώ δίκαιο να κάνεις γενικευμένη κριτική...» είπε, μεταξύ άλλων.