Breaking News

Live στην ΕΡΤ Sports: Λαμία - Πανιώνιος (22/9, 19:30)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έναν αγώνα θα μεταδώσει και σήμερα η δημόσια τηλεόραση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, που ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου.

Η ΕΡΤ Sports θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση Λαμία - Πανιώνιος. Ο αγώνας στο Δ.Α.Κ. Λαμίας θα ξεκινήσει στις 19:30.


Η ανακοίνωση της Super League για τον αγώνα

Ο Πανιώνιος κατάφερε να κάνει την πρώτη  του νίκη στο πρωτάθλημα με αυτό το 1-0 επί της ΑΕΛ και τώρα πηγαίνει στη Λαμία με καλή ψυχολογία.

Εκεί που η γηπεδούχος ομάδα έχει ήδη κάνει δύο ισοπαλίες, με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, και ψάχνει αυτή με τη σειρά της την πρώτη νίκη.

Τέσσερις φορές έχουν παίξει στην κατηγορία μεταξύ τους οι δύο ομάδες, όλα τα παιχνίδια είχαν νικητή τον γηπεδούχο, και όλα με το ίδιο σκορ 1-0.

Αν υπολογίσουμε και το Κύπελλο Ελλάδας τα έξι τα επτά στην ιστορία τους έχουν κριθεί με 1-0 υπέρ του γηπεδούχου.

Ο Πανιώνιος έχει χάσει τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια του εκτός έδρας, νικώντας μόνο το ένα στη Λιβαδειά τον περασμένο Απρίλιο.

Είναι και η μοναδική του νίκη στα 12 τελευταία για το πρωτάθλημα εκτός έδρας.

Η Λαμία δεν έχει νίκη στην έδρα της στα δύο πρώτα παιχνίδια και επεκτείνοντας πέρσι δεν έχει κερδίσει κανένα από τα πέντε τελευταία για όλες τις διοργανώσεις, μετά το 1-0 επί του Πανιωνίου στις 30 Μαρτίου.

Από τότε έχει δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Έκανε μόλις δύο νίκες στα 10 τελευταία εντός έδρας για όλες τις διοργανώσεις, αφού μέσα σε δέκα μέρες στο τέλος Γενάρη έκανε τρεις νίκες!

Η ιστορία

Νίκες Λαμίας: 2
Ισοπαλίες: 0
Νίκες Πανιωνίου: 2

Με γηπεδούχο τη Λαμία

Νίκες Λαμίας: 2
Ισοπαλίες: 0
Νίκες Πανιωνίου: 0

Πέρσι

30.03.2019: Λαμία – Πανιώνιος 1-0
(6’ σουτ Καραμάνος. Στο 40’ ο Σαράνοφ απέκρουσε πέναλτι του Ντουρμισάι)