Breaking News

Miley Cyrus - Kaitlynn Carter: Χώρισαν αλλά παραμένουν φίλες (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Miley Cyrus και η Kaitlynn Carter χώρισαν, ωστόσο παραμένουν φίλες. Οι δυο τους ήρθαν κοντά και στήριξαν η μία την άλλη μετά τους χωρισμούς τους, αλλά το ειδύλλιο μεταξύ τους τελείωσε. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα παραπάνω τα αποκάλυψε μία πηγή από το περιβάλλον τους στο People, τονίζοντας ότι η σχέση τους είναι πλέον φιλική και θα παραμείνει για πάντα.

Η 31χρονη blogger Kaitlynn Carter χώρισε φέτος με τον Brody Jenner. Τον Αύγουστο, μία μέρα πριν την είδηση του χωρισμού της Miley Cyrus με τον ηθοποιό Liam Hemsworth, είχαν καταγραφεί σε φωτογραφίες να φιλιούνται κατά τη διάρκεια της απόδρασής τους στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Στη συνέχεια ήρθαν στη δημοσιότητα και άλλες τρυφερές στιγμές τους, ενώ εμφανίστηκαν μαζί στα MTV Video Music Awards 2019.

Ο Liam Hemsworth υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την Τετάρτη 21 Αυγούστου, ρίχνοντας αυλαία στο γάμο του - που κράτησε περίπου 8 μήνες - με την 26χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό.

Πριν λίγο καιρό δημοσίευμα της εφημερίδας The Blast ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Liam και τη Miley είναι «φιλικές» και βρίσκονται κοντά στην οριστικοποίηση ενός διακανονισμού σχετικά με το διαζύγιό τους.