Breaking News

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ - ΕΡΤ Sports: Live Τσεχία - Ελλάδα (9/9, 11:30)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ήττα από την Team USA, η Εθνική Ελλάδας καλείται να νικήσει την Τσεχία με διαφορά μεγαλύτερη των 12 πόντων για να μπορέσει να συνεχίσει στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ της Κίνας.

Τον αγώνα, που θα διεξαχθεί στην πόλη Shenzhen, θα μεταδώσει η ΕΡΤ Sports το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, στις 11:30.


Το ρεπορτάζ στην ΕΡΤ Sports θα ξεκινήσει από τις 11:00 και θα συνεχιστεί και μετά το τέλος του αγώνα με την εκπομπή «World Basket Show».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε, μεταξύ άλλων, για την αναμέτρηση με την Τσεχία:

«Έχουμε αφήσει ήδη πίσω την απογοήτευση από την ήττα από τις ΗΠΑ. Κάναμε μια σημαντική προσπάθεια, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ξέρουμε τις συνθήκες για το παιχνίδι με την Τσεχία. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είναι δύσκολες καταστάσεις, αλλά τις ζουν όλοι στα πρωταθλήματά τους. Όλα τα παιδιά ξέρουν τι υπάρχει μπροστά. Είμαστε αισιόδοξοι. Κάθε ομάδα έχει τον δικό της προσανατολισμό στην άμυνα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πιστοί σε αυτά, στο μεγαλύτερο ποσοστό. Στην επίθεση προσπαθούμε να αλλάξουμε κάπως την κατεύθυνσή μας. Κακά τα ψέματα, αν δεν βρούμε δεύτερο και τρίτο πόλο στο σκοράρισμα, θα έχουμε πρόβλημα. Δημιουργούμε τις συνθήκες, αλλά πρέπει να είμαστε εύστοχοι».

Για τον αγώνα με την Τσεχία μίλησε και ο ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις τους (από το 0:25 και μετά).