Breaking News

Σκαρμούτσος: «Το παλεύω πολλά χρόνια να είμαι στον ΑΝΤ1... Φέτος είναι η χρονιά μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν συνεχίζω στον ΣΚΑΪ... Η αλήθεια είναι ότι από πέρυσι ήθελα πάρα πολύ να είμαι στον ΑΝΤ1, δεν τα βρήκαμε και γι' αυτό πήγαμε στον ΣΚΑΙ» είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κάμερα του Πρωινού.

Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που θα ήθελα να είμαι... Δηλαδή το παλεύω πάρα πολλά χρόνια. Έχω κάνει αρκετές συζητήσεις με το κανάλι για διάφορα πρότζεκτ όλη αυτή τη 10ετή πορεία της τηλεόρασης και ποτέ δεν έκατσε κάτι. Αλλά φέτος είναι η χρονιά μας. Μιλάμε για μια παραλλαγή του "Food n' Friends", θα είμαι πάλι με τον Ηλία Φουντούλη, θα είναι όλη η ομάδα πίσω από τις κάμερες. Θα διαφοροποιήσουμε λίγο το concept, πάλι θα έχουμε καλεσμένους, χαλαρή κουβέντα, μαγειρική και φαγητό».

«Δεν ζήλεψα πέρυσι που δεν έκανα το MasterChef. Αν ζήλευα, θα το έκανα... Θα κρατούσα το στόμα μου κλειστό και θα ήμουν. Είχε κλείσει ο κύκλος για μένα, είχα κουραστεί και θεωρώ ότι δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω αυτό το concept άλλο. Δεν συμφωνούσα με τον τρόπο που ήθελαν να γίνει, δεν μου ταίριαζε το ριάλιτι...» πρόσθεσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.