Breaking News

Συνατσάκη: «Ποιοι είστε όλοι εσείς… Θέλω περισσότερη αλήθεια...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με ανάρτησή της στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σκέφτομαι πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό τι γράφουμε, τι λέμε, πώς φτιάχνουμε την εικόνα μας εδώ και την σερβίρουμε ο ένας στον άλλο. Πόσο δέσμιοι αλγόριθμων και απόψεων είμαστε. Πόσο ταξιδεύουμε για την εμπειρία ή για την «καλή φωτογραφία». 

Πόσο γuμναζόμαστε για την υγεία ή το καλό το στόρι. Πόσο βγαίνουμε για να δούμε ο ένας τον άλλον ή να δουν οι φόλλουερς την πίστα. Τι λέμε; Τι αφήνουμε να φανεί. Τι ζούμε; Τι θέλουμε στα αλήθεια και τι νομίζουμε πώς έχουμε ανάγκη. Ποιοι είστε όλοι εσείς οι 600 κάτι χιλιάδες εδώ; Γιατί είστε εδώ; Θέλω να μιλήσω σε εσάς χωρίς αναδημοσιεύσεις. Μα δε γίνεται... Θέλω λίγο περισσότερη αλήθεια. Καληνύχτα άγνωστοι γνωστοί μου. ♥️»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σκέφτομαι πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό τι γράφουμε, τι λέμε, πώς φτιάχνουμε την εικόνα μας εδώ και την σερβίρουμε ο ένας στον άλλο. Πόσο δέσμιοι αλγόριθμων και απόψεων είμαστε. Πόσο ταξιδεύουμε για την εμπειρία ή για την «καλή φωτογραφία». Πόσο γυμναζόμαστε για την υγεία ή το καλό το στορι. Πόσο βγαίνουμε για να δούμε ο ενας τον άλλον ή να δουν οι φολλουερς την πίστα. Τι λέμε; Τι αφήνουμε να φανεί. Τι ζούμε; Τι θέλουμε στα αλήθεια και τι νομίζουμε πώς έχουμε ανάγκη. Ποιοί είστε όλοι εσείς οι 600 κάτι χιλιάδες εδώ; Γιατί είστε εδώ; Θέλω να μιλήσω σε εσάς χωρίς αναδημοσιεύσεις. Μα δε γίνεται... Θέλω λίγο περισσότερη αλήθεια. Καληνύχτα άγνωστοι γνωστοί μου. ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις