Breaking News

Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 - Όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά του καναλιού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου. Ο ΑΝΤ1 υποδέχθηκε, σε μια εξαιρετική βραδιά στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», τους εκπροσώπους του Τύπου, της διαφημιστικής αγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου, στην παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος για τη σεζόν 2019 - 2020.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το «παρών» στην λαμπερή εκδήλωση έδωσαν ο κ. Θοδωρής Μ. Κυριακού, πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, όλα τα στελέχη του σταθμού και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, δημιουργοί, ηθοποιοί και συντελεστές των παραγωγών.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης, Chief Content Officer ANT1 TV, απευθυνόμενος στους καλεσμένους του σταθμού, ανέλυσε το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που φέτος τα έχει όλα και θα κάνει όλο και περισσότερους τηλεθεατές να πουν «Είμαστε ΕΝΑ με τον ΑΝΤ1». Αμέσως μετά, παρουσίασε τα βασικά κομμάτια του παζλ του προγράμματος της τηλεοπτικής σεζόν που ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1, που είναι:

• το «THE FINAL FOUR», που θα παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια με κριτές το Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Ελένη Φουρέιρα, τον Μιχάλη Κουινέλη και τον Νίκο Μωραΐτη

• η 6η σεζόν του ανανεωμένου «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR», με την Μαρία Μπεκατώρου

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ», με τον Γιώργο Παπαδάκη, από τις 6 το πρωί

«Το ΠΡΩΙΝΟ» με την Φαίη Σκορδά για 7η σεζόν

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου τις καθημερινές και τις Μαρία Σαράφογλου και Ρίτσα Μπιζόγλη τις άλλες ημέρες

• Οι «ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ» που έρχονται τα Σαββατοκύριακα, ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης

«ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ», με τη Φωτεινή Γεωργίου

«ΤΗRIVE», με την Ζέτα Δούκα

«STREAT FOOD» με τον Βασίλη Καλλίδη

«DINA'S BAKERY», με την Ντίνας Νικολάου

• Το «THE 2NIGHT SHOW», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που επιστρέφει με νέες προτάσεις

• Ο Νίκος Χατζηνικολάου που επιστρέφει στις παλιές αγαπημένες του συνήθειες: Να παίρνει συνεντεύξεις από πρόσωπα της επικαιρότητας

«ΜY BEST FRIEND’S FEAR», με τον Σάββα Πούμπουρα

«FOOTBALL STORIES», με τον Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Γιακουμίδη

• το «ROUK ZOUK», για 4η σεζόν με τη Ζέτα Μακρυπούλια

• το «STILL STANDING», για 3η σεζόν με τη Μαρία Μπεκατώρου

• η «ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» μεν, αλλά με δυνατές ερμηνείες με επώνυμο

«ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ», η νέα καθημερινή κωμική σειρά

«ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ» για 2η σεζόν

«ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ» επίσης για 2η σεζόν

• οι θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή

Τον Ιανουάριο του 2020 θα ξανανοίξει τις πόρτες του και «ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» (το καφέ της καρδιάς μας), στα πλαίσια των 30 χρόνων του καναλιού.

Ξεχωριστή θέση στην παρουσίαση του προγράμματος είχε η προβολή του EURO 2020 από τον ΑΝΤ1, τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τους αγώνες και φυσικά με ειδικές αθλητικές εκπομπές.

ΟΙ «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ»

O Τζώρτζης Ποφάντης είπε: «H αλλαγή στρατηγικής του καναλιού πέρσι, και αυξημένη επένδυση στη μυθοπλασία, δεν ήταν απλώς αλλαγή στη δοσολογία περιεχομένου. Ήταν κι η ανάγκη να παράξουμε τηλεόραση με το βλέμμα προς τα έξω. Συζητώντας λοιπόν, για μια παραγωγή που θα είχε τέτοια προοπτική, καταλήξαμε στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, μια σειρά που πατάει σε τάσεις ευρωπαϊκές και μας δίνει την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο 1958. Είναι μία περίοδος που φαντάζει μακρινή αλλά ταυτόχρονα οικεία ακόμη και για τα παιδιά σήμερα, γιατί πλέον έχουν δει τόσες ελληνικές ταινίες του ’60, που ξέρουν τα ταμπού, τις μόδες, την κοινωνική συμπεριφορά, αλλά και τον τρόπο που μιλούσαν εκείνη την εποχή.

Οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ είναι η σειρά που ευελπιστούμε να ανεβάσει τις απαιτήσεις των τηλεθεατών όσον αφορά τις δραματικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση. Άλλωστε, η αποστολή του ΑΝΤ1 στα 30 χρόνια ζωής του, ήταν να προσφέρει μεγάλες και πρωτοπόρες τηλεοπτικές προτάσεις στον Έλληνα τηλεθεατή αλλά και να προωθεί νέες ιδέες και νέους δημιουργούς. Κι αυτήν την αποστολή θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε».

Δείτε όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης στο βίντεο από δελτίο του ΑΝΤ1.