Breaking News

Τράγκας: «Έχω κάνει επίσημη αίτηση να ταξιδέψω με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Τράγκας μίλησε στην Ειρήνη Αρβανίτη και την κάμερα του «Έλα, Χαμογέλα» για το ραδιόφωνο, τον πατέρα του, το γάμο του, το όνειρό του να ταξιδέψει με τουριστικό διαστημόπλοιο, αλλά και για τον στόχο που έχει να υιοθετήσει δύο παιδιά από τη Συρία. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Γεννήθηκα ακριβώς πίσω από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα. Εκεί ήταν το γυναικολογικό γραφείο του πατέρα μου, ο οποίος ξεγέννησε τη μάνα μου. Με κέρδισε στα δικαστήρια ο πατέρας μου, ήταν επίμονος... Ο πατέρας μου ήταν γυναικάς και δάσκαλος. Πήρα αρκετά από τα ελαττώματά και τα προτερήματά του.

Έχω περάσει από 17 ραδιόφωνα κι έχω 54 χρόνια καριέρας. Έχω, ίσως, από τα μεγαλύτερα ραδιοφωνικά συμβόλαια που έχουν γίνει ποτέ στην Ευρώπη. Ήμουν γυναικάς. Σταμάτησα όταν γνώρισα την τρίτη μου γυναίκα, την οποία παντρεύτηκα τρεις φορές...

Έχω κάνει επίσημη αίτηση να ταξιδέψω με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο και πρόκειται να πάω για εκπαίδευση. Είναι ένα από τα όνειρά μου να δω από πολύ ψηλά, από πολύ μακριά τη γη και να νιώσω κοντά στο Θεό.

Στόχος μου είναι να υιοθετήσω δύο παιδιά από τη Συρία. Είναι δύσκολο, είναι πολύπλοκο το θέμα. Έχω απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες. Θα το καταφέρω κάποια στιγμή...».