Breaking News

Θέατρο Βρετάνια: Η Μαρία Σολωμού λέει «Βρε καλώς τους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Σολωμού συμμετέχει στην παράσταση «Βρε καλώς τους», στο θέατρο Βρετάνια, τη γαλλική κωμωδία των Guy Laurent και Marc de Chauveron, που μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι σε διασκευή του Λάκη Λαζόπουλου και σε σκηνοθεσία του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στην παράσταση παίζουν οι: Λάκης Λαζόπουλος, Παύλος Χαικάλης, Μαρία Σολωμού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Κωνσταντίνος Κοράκης, Στρατής Χατζησταματίου, Ελευθερία Παγκάλου, Γεράσιμος Σοφιανός, Νίκος Τσιμαράς και Γεωργία Αγγέλου.

Υπόθεση: Ένας Ρομά, ο Λάκης Λαζόπουλος, ψάχνει να βρει πού μπορεί να εγκαταστήσει το τροχόσπιτο του και όλη του την οικογένεια. Ένας αριστερός εύπορος καθηγητής, ο Παύλος Χαϊκάλης, που υποστηρίζει τα δικαιώματα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αφού στριμώχνεται κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού talk show, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα φιλοξενίας στην πολυτελή κατοικία του, σε όποιον... Ρομά έχει ανάγκη... 

Η Μαρία Σολωμού, που υποδύεται την «κουλτουριάρα» συζύγο του καθηγητή, φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τη ζωή της, αλλά και για την παράσταση, που θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Δείτε το βίντεο.