Breaking News

Άγριες Μέλισσες - Γεροντιδάκης: «Είχα φρικτούς πόνους γιατί μεγάλωσαν απότομα τα οστά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον αγαπημένο «κακό» στις «Άγριες Μέλισσες», ο οποίος ξεδίπλωσε όλες τις πλευρές της προσωπικότητάς του. 

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που πήρε, σε ηλικία μόλις 10 ετών, στο «Peppermint» (1999, ταινία του Κώστα Καπάκα, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Χωραφά), όπως και για τη σχέση του με την Έλενα Ακρίτα.

Επίσης, αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ενώ εξομολογήθηκε για την εποχή που πήρε 20 πόντους μέσα σε ένα καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να έχει φρικτούς πόνους:

«Ήμουν στην Προεδρική Φρουρά. Έχω ύψος 1.92 μ. Δεν έπαιξα μπάσκετ, ασχολήθηκα με τον αθλητισμό μόνο στο επίπεδο του ποδοσφαίρου. Έκανα και μπάσκετ, αλλά το σταμάτησα πολύ νωρίς, στη Γ' Γυμνασίου. Ήμουν κοντός τότε, 1.63 μ. Πήρα 20 πόντους σε ένα καλοκαίρι...

Πονούσα και δεν μπορούσα να περπατήσω. Ήταν φρικτός ο πόνος γιατί μεγάλωσαν απότομα τα οστά. Είχα φρικτούς πόνους και δεν ήξερα από τι είναι. Μια μέρα είπα στη μητέρα μου "Πάμε στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να περπατήσω"».