Breaking News

Αποκαλυπτική η Παναγιώτα Βλαντή για «Γυναίκα χωρίς όνομα» και... «Μαύρα Μεσάνυχτα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία σπάνια και ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που παραχώρησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για τους ρόλους που τη σημάδεψαν και την επιμονή της να μπει στην υποκριτική παρά τις... 52 απορρίψεις που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας της.

Η γοητευτική ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν μία από τις υποψήφιες για το ρόλο της «Κάτιας» στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», που υποδύεται η Μαριάννα Τουμασάτου. «Είχα πάρα πολύ θέατρο και δεν μπορούσα να κάνω γυρίσματα. Χαίρομαι που η σειρά πάει πολύ καλά» τόνισε, ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Εδώ και 3 χρόνια, δύο - τρία κανάλια φλεpτάρουν με την ιδέα να ξαναγίνουν τα "Μαύρα Μεσάνυχτα", αλλά υπάρχει μπλέξιμο με το Mega και τα δικαιώματα...».

Επίσης, αποκάλυψε ότι το «Oυ φovεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου δεν θα συνεχιστεί φέτος στο Open.

Μεταξύ άλλων, η Παναγιώτα Βλαντή αρνήθηκε τη σχέση που της έχουν χρεώσει με τον Δάνη Κατρανίδη, είπε ότι αυτό τον καιρό δεν είναι μόνη της, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα, ενώ εξομολογήθηκε: «Είναι δύσκολο το θέμα του παιδιού από ένα σημείο και μετά, αλλά είναι στα όνειρά μου ακόμα».