Breaking News

Δήμητρα Ματσούκα: H εξομολόγηση για τα προσωπικά της και τα «καρφιά» της στο Open (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» φιλοξενήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ωνάσης - Τα θέλω Όλα», την οποία παρουσιάζουν οι Θεατρικές Σκηνές στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της και την παράσταση, στην οποία υποδύεται την Τζάκι Κένεντι.

Επίσης, αναφέρθηκε στη δυσάρεστη εμπειρία που είχε την περσινή σεζόν από τη συμμετοχή της στη σειρά του Open «Ελεύθερη σχέση», η οποία έριξε πρόωρα τίτλους τέλους μετά από 33 επεισόδια.

«Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού... Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από την περσινή τηλεοπτική μου εμπειρία... Δεν είμαι ευχαριστημένη από τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη σειρά το κανάλι... Σταμάτησαν να πληρώνονται οι άνθρωποι, σταμάτησε η προβολή των επεισοδίων, χαθήκαμε από τον χάρτη... Μας άλλαζαν ώρες χωρίς να το ξέρουμε και εμείς οι ίδιοι πότε παίζουμε» είπε, μεταξύ άλλων.

Εξηγώντας το λόγο που επέλεξε να μην κάνει παιδιά, τόνισε: «Αν ήμουν με έναν άνθρωπο πολύ καλά, που τον αγαπούσα πολύ κι εκείνος ήθελε παιδιά, μπορεί και να το σκεφτόμουν. Αλλά εγώ δεν ονειρεύτηκα ποτέ να κάνω παιδιά. Αν ήταν θα το είχα κάνει. Ένα "κορόιδο" θα είχε βρεθεί και για μένα...»

«Επειδή σε ρωτάμε όλοι "γιατί δεν έχεις κάνει παιδιά;", σε ενοχλεί αυτό;» τη ρώτησε ο παρουσιαστής με την ηθοποιό να απαντά:

«Δεν θεωρώ άκομψη την ερώτηση, αλλά μου κάνει εντύπωση που στην εποχή μας ακόμα αυτό συζητείται...».