Breaking News

ELIF: Επεισόδια 431 - 432 - 433, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 7/10/19 - Επεισόδιο 431: Ο Ουμίτ βοηθάει την Αρζού και της λέει πως είναι αδύνατο να επισκευάσει το αυτοκίνητό της εκεί. Η Αρζού του λέει πως έχει ένα ραντεβού και εκείνος προσφέρεται να την πάει. Η Αρζού δέχεται την προσφορά του. Η Γκόντζα θέλει να δει το σπίτι που χτίζει ο Σερντάρ για εκείνους. Ο Σερντάρ της ζητάει να του δώσει λίγο χρόνο ακόμα και η Γκόντζα συμφωνεί.

Ο Σερντάρ καταφέρνει να αποφύγει μια δύσκολη κατάσταση. Ο Καζίμ αναζητά στο κτήμα κρυφά την Αϊσέλ. Ο Σελίμ μιλάει στην οικογένεια για τα έξοδα που έχουν στο σπίτι και η Ελίφ του δίνει τον κουμπαρά της για να τον βοηθήσει. Όλοι συγκινούνται. Η Ελίφ τους λέει πως δεν θέλει να πάει στο ακριβό σχολείο και παρά τις αρχικές αντιδράσεις του Σελίμ, δέχονται τελικά την επιθυμία της. Ο Σερντάρ και ο Ουμίτ καταστρώνουν τα σχέδιά τους σχετικά με την Αρζού. Ο Βεϊσέλ, η γυναίκα του και ο Μουράτ είναι στο δρόμο και πουλάνε το εμπόρευμά τους.

Η μέρα όμως δεν είναι καλή, κανείς δεν αγοράζει. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι θέλουν να κάνουν ένα διάλλειμα για να φάνε αλλά ο Μουράτ δεν έχει καθόλου όρεξη. Δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την εικόνα του κopιτσιού, που του άρεσε, αγκαλιά με το αγόρι της. Είναι απογοητευμένος. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι πηγαίνουν να φάνε και μια ηλικιωμένη αγοράζει κάποια πράγματα από τον Μουράτ αλλά έχει πολλές τσάντες και δεν μπορεί να τις κουβαλήσει. Ο Μουράτ προσφέρεται να τη βοηθήσει και ζητάει από έναν ηλικιωμένο, να προσέχει το αυτοκίνητο με το εμπόρευμα. Η Τζανσού αισθάνεται αδιάθετη και ζητάει από τη Ζεϊνέπ να φύγει νωρίτερα από το μάθημα.

Η Ζεϊνέπ καλεί ταξί και τη στέλνει σπίτι της. Τα κopiτσια στο εργαστήρι ραπτικής σχολιάζουν τον Γιουσούφ και λένε πως σίγουρα αυτός έκλεψε τα χρήματα από τη Σουνά. Η Γιλντίζ αποφασίζει να μιλήσει σχετικά στον Γιουσούφ αλλά εκείνος δεν καταλαβαίνει. Η Γιλντίζ επιμένει να τον κατηγορεί. Η Μελέκ παρεμβαίνει και προειδοποιεί τα κopiτσια. Τους λέει πως η Σουνά δεν είδε το πρόσωπο του ληστή και δεν είναι σωστό να κατηγορούν τον Γιουσούφ. Όταν έρχεται ο Τζεβαχίρ, τα κopiτσια του λένε πως ο Γιουσούφ επιτέθηκε στη Γιλντίζ και εκείνος γίνεται έξαλλος και πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ αλλά εκείνος δεν είναι εκεί. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι ανακαλύπτουν πως το αυτοκίνητο με το εμπόρευμα έχει εξαφανιστεί...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 431, 3ος Κύκλος)

Τρίτη 8/10/19 - Επεισόδιο 432: Κατά τη διάρκεια του δείπνου, η οικογένεια μιλάει για το νέο σχολείο της Ελίφ. Ο Σελίμ είναι ευχαριστημένος από τη συζήτηση που είχε με τη δασκάλα της μικρής. Το σχέδιο του Σερντάρ μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Ουμίτ τηλεφωνεί στην Αρζού και προτείνει να της φέρει το αυτοκίνητό της. Αποφασίζουν να συναντηθούν το επόμενο πρωί. Ο Βεϊσέλ καταφέρνει και βρίσκει το χαμένο αυτοκίνητό τους αλλά εξακολουθεί να είναι θυμωμένος και μαλώνει με τον Μουράτ. Η μητέρα της Τζανσού τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της λέει πως δεν μπορεί να βρει πουθενά την κόρη της. Η Ζεϊνέπ μιλάει σχετικά στον Σελίμ. Όλοι ανησυχούν για την τύχη της κοπέλας. Έχει περάσει σχεδόν μια μέρα και δεν έχουν κανένα νέο της.

Ο Καζίμ βρίσκει την Αϊσέλ και την πιέζει να κλέψει πολύτιμα αντικείμενα από το σπίτι των Εμίρογλου. Τα κopiτσια φτάνουν στο εργαστήριο ραπτικής και παραξενεύονται όταν βλέπουν σπασμένη την κλειδαριά. Μπαίνουν μέσα και βλέπουν αιμόφυρτη στο πάτωμα τη Γιλντίζ. Όλοι σοκάρονται και πανικοβάλλονται. Έρχεται ο Τζεβαχίρ και δοκιμάζει το ίδιο σοκ. Το χρηματοκιβώτιο είναι επίσης παραβιασμένο. Στο κτήμα ακόμα δεν μπορούν να βρουν τη Τζανσού. Ο Σελίμ πιστεύει πως η κοπέλα δεν ήταν άρρωστη. Τσεκάρει τον λογαριασμό της στο facebook και βρίσκει ένα στοιχείο, που ίσως οδηγήσει στα ίχνη της, μια φωτογραφία από ένα πάρτι. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως δεν πρόκειται για ένα απλό ψέμα.

Το ζευγάρι συνεχίζει την έρευνα και βρίσκουν τη διεύθυνση του αγοριού, που έκανε το πάρτι το προηγούμενο βράδυ. Στο εργαστήριο ραπτική φτάνει η αστυνομία. Ο Τζεβαχίρ τους μιλάει για τον καυγά που είχε η Γιλντίζ με τον Γιουσούφ. Η αστυνομία ανακρίνει και τη Μελέκ και ο Τζεβαχίρ θέλει η κοπέλα να κατηγορήσει τον Γιουσούφ αλλά εκείνη μιλάει αντικειμενικά. Η αστυνομία λέει στον Τζεβαχίρ πως το εργαστήριο πρέπει να κλείσει για λίγες μέρες. Ο Τζεβαχίρ έξαλλος πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και τα βάζει με τον Γιουσούφ. Η αστυνομία έρχεται και συλλαμβάνει τον Γιουσούφ. Ο Ουμίτ και η Αρζού συναντιούνται. Ο Ουμίτ της λέει πως σε λίγο θα φέρουν επισκευασμένο το αυτοκίνητό της και την κερνάει έναν καφέ.

Η Αρζού του λέει πως είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί. Όταν έρχεται το αυτοκίνητο η Αρζού φεύγει. Η Τζανσού ξυπνάει στο σπίτι του Τζενκ. Κάποια άλλα παιδιά κοιμούνται στο πάτωμα μετά από κατανάλωση αλκοόλ και ουσιών. Ο Τζενκ μεταφέρει τη μισολιπόθυμη Τζανσού στο κρεβάτι του. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ φτάνουν στο σπίτι του και χτυπάνε επίμονα το κουδούνι και την πόρτα αλλά κανείς δεν απαντάει. Ο Τζενκ προσπαθεί να βιάσει την Τζανσού. Εκείνη φωνάζει απελπισμένα για βοήθεια και εκείνη τη στιγμή μπαίνουν στο σπίτι ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ χτυπάει τον Τζενκ και σώζει την Τζανσού...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 432, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 9/10/19 - Επεισόδιο 433: Η Τζανσού είναι πια ασφαλή στο σπίτι της. Η μητέρα της είναι χαρούμενη που τη βλέπει ξανά. Ο Ουμίτ ενημερώνει τον Σερντάρ σχετικά με τη συνάντηση του με την Αρζού.  Ο Σερντάρ θέλει να ξεμπερδεύουν γρήγορα με αυτή την υπόθεση αλλά ο Ουμίτ του λέει πως χρειάζεται χρόνος ώστε η Αρζού να τον εμπιστευθεί. Ρωτάει τον Σερντάρ για τις αγαπημένες συνήθειες της Αρζού. Η Ασουμάν βλέπει την κρυφή συνάντηση του Ερκούτ με την Αρζού. Είναι θυμωμένη γιατί ο Ερκούτ της είχε πει πως η Αρζού έφυγε για πάντα. Στο κτήμα, η οικογένεια συζητάει για τη δολοφονία της Γιλντίζ και η Ελίφ τους ακούει κρυφά. Θυμάται το όπλο, που είχε δει στο μαγαζί του Γιουσούφ και το λέει στη μητέρα της.

Η Ελίφ, η μητέρα της και η αστυνομία, πηγαίνουν στον κήπο του βιβλιοπωλείου και βρίσκουν το κρυμμένο όπλο.  Η Ασουμάν πηγαίνει να δει την Γκόντζα και ζητάει χρήματα για να της δώσει κάποιες πληροφορίες. Μιλάει στην Γκόντζα για τα ψέματα του Σερντάρ, την κρυφή εταιρία και την προσπάθειά του να καταστρέψει τους Εμίρογλου. Η Γκόντζα στην αρχή δεν την πιστεύει αλλά στη συνέχεια τηλεφωνεί στον δικηγόρο της και του ζητάει να μάθει πληροφορίες για την εταιρία Ντορουκλάρ.  Η αστυνομία ανακρίνει τον Γιουσούφ. Εκείνος τους λέει πως δεν σκότωσε κανέναν και το όπλο δεν ανήκει σε εκείνον. Την ίδια ώρα η αστυνομία σφραγίζει το εργαστήριο ραπτικής. Ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλο. Όταν φεύγει η αστυνομία, ο Τζεβαχίρ αγνοεί τις υποδείξεις τους και λέει στη Μπαχριγιέ να καλέσει τις εργάτριες να δουλέψουν.

Η Ελίφ μπαίνει κρυφά στο βιβλιοπωλείο και βρίσκει το σκυλάκι του Γιουσούφ και καταλαβαίνει πως ο Τζεβαχίρ της είπε ψέματα ότι ο Γιουσούφ κακομεταχειρίζεται τα ζώα. Η Ζεϊνέπ θέλει να δουλέψει. Ο Σελίμ απορρίπτει την ιδέα αλλά η Ζεϊνέπ καταφέρνει να τον πείσει. Ο Καζίμ απειλεί την Αϊσέλ. Της λέει πως αν δεν κλέψει χρήματα ή κοσμήματα από το κτήμα θα ενημερώσει την οικογένειά της πως έχει φύγει από το σπίτι της και το πλευρό του άντρα της και θα υποστεί τις συνέπειες. Η Αϊσέλ δεν ξέρει τι να κάνει. Η Αλιγιέ αποφασίζει να δώσει τα κοσμήματά της στον Σελίμ ώστε να τα πουλήσει και να χρησιμοποιήσει τα μετρητά. Τα κοσμήματά έχουν πολλές αναμνήσεις για την Αλιγιέ αλλά είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τα παιδιά της. Όταν το μαθαίνει ο Σελίμ αναστατώνεται και συγκινείται...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 433, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ