Breaking News

ELIF: Επεισόδια 441 - 442 - 443, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 21/10/19 - Επεισόδιο 441: Η Ασουμάν ψωνίζει καθώς έχει πια μια νέα πηγή εσόδων. Η Γκόντζα είναι διατεθειμένη να την πληρώσει για οποιαδήποτε πληροφορία της δώσει. Όταν πηγαίνει σπίτι της  φοράει τα νέα της σκουλαρίκια με χαρά. Ο Ερκούτ έρχεται ξαφνικά και όταν τη βλέπει,  τη ρωτάει που αγόρασε τα σκουλαρίκια. Η Ασουμάν του λέει πως τα πήρε από το παζάρι και ο Ερκούτ την πιστεύει και φεύγει.  Ενώ δοκιμάζει τα νέα της φορέματα, η πόρτα χτυπάει ξανά και η Ασουμάν πιστεύει πως είναι πάλι ο Ερκούτ. Αυτή τη φορά όμως είναι ο Σελίμ.

Ο Σελίμ ενημερώθηκε από την ψυχιατρική κλινική στην οποία νοσηλευόταν η Αρζού, πως ο Ερκούτ την είχε επισκεφθεί πολλές φορές και για αυτό θέλει να του μιλήσει. Η Ασουμάν του λέει πως ο Ερκούτ δεν έχει σχέση με την απαγωγή. Ο Σελίμ της λέει πως η Αρζού, ο Ερκούτ και όποιος άλλος εμπλέκεται στην υπόθεση, θα πληρώσει.  Η Γκόντζα ψάχνει στο γραφείο του Σερντάρ σε κάθε ευκαιρία, που της δίνεται. Ψάχνει και στο δωμάτιο της Αρζού αλλά την βλέπει ο Σερντάρ και τη ρωτάει τη δουλειά έχει εκεί. Η Γκόντζα ξεφεύγει λέγοντας ένα ψέμα. Η Ελίφ νομίζει πως ακούει τη φωνή από το σκυλάκι ξανά.

Η Ελίφ, η Ιντζί και η Μελέκ κάνουν βόλτα στον κήπο και η Ελίφ βλέπει το σημείο, που την έδεσε η Αρζού και ταράζεται. Τρέμει και δεν μπορεί να μιλήσει. Η Μελέκ την πηγαίνει πίσω στο σπίτι. Όλοι στο κτήμα αναρωτιούνται τι ήταν αυτό, που την αναστάτωσε τόσο πολύ. Αποφασίζουν να πάνε να ελέγξουν το σημείο, όπου ένιωσε η Ελίφ άσχημα.  Εκεί βρίσκουν το σχοινί, που χρησιμοποίησε η Αρζού για να δέσει την Ελίφ προσπαθώντας να την κάψει. Επίσης βρίσκουν και ένα κουμπί από το φόρεμα της Ελίφ. Η Ασουμάν τηλεφωνεί στην Γκόντζα και της ζητάει να συναντηθούν. Η Ασουμάν της μιλάει για την επίσκεψη του Σελίμ και τον θυμό του για την Αρζού.

Ο Ουμίτ προτείνει στην Αρζού να πάνε κάπου πιο άνετα και εκείνη συμφωνεί αλλά θέλει να πάρει πρώτα κάτι από το σπίτι της. Ο Ουμίτ καταλαβαίνει πως είναι το μηχάνημα εγγραφής. Η Αρζού παίρνει το μηχάνημα από εκεί, που το είχε κρύψει αλλά χτυπάει το τηλέφωνο της. Είναι η Γκόντζα η οποία κοροϊδεύει την Αρζού. Της λέει πως μπορεί να απήγαγε την Ελίφ αλλά το παιδί είναι καλά. Η Αρζού σοκάρεται καθώς πίστευε πως είχε τελειώσει με την Ελίφ.  Ο Σελίμ γίνεται έξαλλος και παίρνει το όπλο του όταν η Ασουμάν του λέει πως η Αρζού μένει με την Γκόντζα και τον Σερντάρ…


Τρίτη 22/10/19 - Επεισόδιο 442: Καθώς η Αρζού προσπαθεί να φύγει από το σπίτι, ο Σελίμ είναι εκεί και την περιμένει. Τη σημαδεύει με το όπλο αλλά η Αρζού είναι σίγουρη πως ο Σελίμ δεν μπορεί να την πυροβολήσει. Ο Σελίμ όμως την πυροβολεί και φεύγει. Ο Ουμίτ εμφανίζεται μέσα από τα δέντρα και μεταφέρει την Αρζού στο νοσοκομείο. Έχει δει τον Σελίμ να την πυροβολεί αλλά υπάρχει και άλλος ένας μάρτυρας, η υπηρέτρια. Η οικογένεια Εμίρογλου αναζητά τον Σελίμ αλλά εκείνος δεν απαντάει στα επίμονα τηλεφωνήματά τους. Όλοι ανησυχούν. Ο Σελίμ πηγαίνει στον τάφο του αδελφού του. Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ αναζητούν και εκείνοι τον Σελίμ. Ο Βεϊσέλ τον βρίσκει στο νεκροταφείο και ο Σελίμ του ομολογεί τι έκανε.

Ο Βεϊσέλ του λέει πως θα πάνε πρώτα στο κτήμα και μετά στην αστυνομία. Η Γκόντζα επιστρέφει σπίτι της και η υπηρέτρια της λέει τι συνέβη. Η Φεριντέ και ο Μουράτ πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο να πάρουν το σκυλάκι για λίγες μέρες για να χαρεί η Ελίφ. Ο Γιουσούφ δέχεται με χαρά. Η Αρζού είναι στο νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση αλλά η κατάσταση της είναι κρίσιμη και χρειάζεται αίμα. Η ομάδα αίματος του Ουμίτ είναι συμβατή με αυτή της Αρζού. Ο Σερντάρ τηλεφωνεί στον Ουμίτ για να τον ενημερώσει για το περιστατικό με την Αρζού και τον Σελίμ. Ο Ουμίτ του λέει πως το ξέρει γιατί ήταν εκεί...

Τετάρτη 23/10/19 - Επεισόδιο 443: Ο Σελίμ λέει στην οικογένειά του πως πυροβόλησε την Αρζού. Όλοι σοκάρονται. Ο Σελίμ πηγαίνει στην αστυνομία και ομολογεί. Στο νοσοκομείο οι γιατροί δίνουν μάχη να σώσουν την Αρζού. Ο Σερντάρ και ο Ουμίτ είναι στο νοσοκομείο και ενημερώνονται για την κατάσταση της Αρζού. Ο Σερντάρ λέει στον Ουμίτ πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο και θα ήταν καλό να φύγουν. Ο Ουμίτ συμφωνεί αλλά στη συνέχεια πηγαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Αρζού.  Της κρατάει το χέρι και την ικετεύει να γίνει καλά. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να μιλήσει με τον Σελίμ. Μαθαίνουν πως η Αρζού είναι ζωντανή.

O Σελίμ τρελαίνεται στην ιδέα πως η Αρζού μπορεί να κάνει κακό στην Ελίφ, τη Μελέκ και την υπόλοιπη οικογένεια. Η Γκόντα και ο Σερντάρ διαφωνούν σχετικά με την Αρζού. Η Γκόντζα είναι έξαλλη επειδή ο Σερντάρ της λέει συνεχώς ψέματα.  Δεν του έχει πει ακόμη όμως ότι τον έχει ανακαλύψει. Και οι δύο όμως επιθυμούν το ίδιο, να πεθάνει η Αρζού. Στο κτήμα πάλι όλοι εύχονται το αντίθετο γιατί αν πεθάνει ο Σελίμ θα είναι ένας δολοφόνος, που θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ