Breaking News

ELIF: Επεισόδια 456 - 457 - 458, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 11/11/19 - Επεισόδιο 456: Η Μελέκ μιλάει με κάποιον Γιαβούζ στο τηλέφωνο και του ζητάει δανεικά αλλά εκείνος δεν μπορεί να τη βοηθήσει. Η Ζεϊνέπ μαθαίνει πως θα πληρωθεί για τις ημέρες που δούλεψε, παρά το γεγονός πως έχει απολυθεί. Η Αλιγιέ παίρνει τα χρήματα από την υποθήκευση του σπιτιού και ζητάει από τον Ουμίτ να το κρατήσει μυστικό. Ο Βεϊσέλ μαχαιρώνει τον Τζεβαχίρ και αποφασίζει να παραδοθεί.  Εν τω μεταξύ, ο Τζεβαχίρ έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και είναι καλά. Η Μπαχριγιέ είναι στο πλευρό του και περιμένει να ανοίξει ξανά τα μάτια του.

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα. Ο Μουράτ και η Τουλάι προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να τον βοηθήσουν.  Η Τουλάι προτείνει να μιλήσουν με τον Γιουσούφ και τη Μελέκ έτσι ώστε μαζί να πουν στην αστυνομία πόσο προκλητικό μπορεί να γίνει ο Τζεβαχίρ. Πηγαίνουν στο βιβλιοπωελίο αλλά ο Γιουσούφ δεν είναι εκεί. Η Μπερίλ δεν απαντάει σε μια ερώτηση της δασκάλας στο μάθημα και εκείνη προτείνει στην Ελίφ να βοηθήσει την Μπερίλ. Αυτή η ιδέα δεν αρέσει καθόλου στη Μπερίλ. Ο Σερντάρ βλέπει την Αρζού μαζί με τον Ουμίτ στο σπίτι της Γκόντζα να μιλούν και να κάνουν σχέδια...

Τρίτη 12/11/19 - Επεισόδιο 457: Ο Ουμίτ βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς τον βλέπει ο Σερντάρ στον κήπο με την Αρζού. Ο Σερντάρ όμως προσποιείται πως τον βλέπει για πρώτη φορά. Η Αρζού λέει στον Σερντάρ πως η Γκόντζα είναι στο νοσοκομείο. Ο Σερντάρ πηγαίνει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως η Γκόντζα είναι έγκυος.  Παρά τις διαμαρτυρίες της Γκόντζα, ο Σερντάρ τη φροντίζει.  Η Ασουμάν και ο Ερκούτ έχουν έναν καυγά για τα ψέματα της Ασουμάν.  Η Ασουμάν του δείχνει τα χρήματα που της δίνει η Γκόντζα για τις πληροφορίες της και ο Ερκούτ της λέει πως δεν πρόκειται να ακουμπήσει αυτά τα βρώμικα χρήματα.

Ο Μουράτ, η Τουλάι και η Μελέκ συζητούν για την κατάσταση του Βεϊσελ και τους ακούει ο Γιουσούφ. Δυσκολεύονται να βρουν δικηγόρο και ο Γιουσούφ τηλεφωνεί σε έναν φίλο του δικηγόρο και του ζητάει να βοηθήσει τον Βεϊσελ αλλά να μην αναφέρει πως εκείνος μεσολάβησε. Τώρα ο Βεϊσέλ έχει έναν δικηγόρο για να τον υπερασπιστεί. Ο δικηγόρος Ιλκέρ ενημερώνει τον Γιουσούφ σχετικά και καταλαβαίνουμε πως ο Γιουσούφ ήταν κάποτε δικηγόρος και μάλιστα πολύ καλός.

Η Αρζού εμπιστεύεται κάθε μέρα και περισσότερο τον Ουμίτ.  Η Μπαχριγιέ είναι με τον Τζεβαχίρ στο νοσοκομείο και τον βοηθάει.  Ο Τζεβαχίρ της ζητάει να επιστρέψει στη δουλειά για να ελέγξει αν όλα πάνε καλά. Η Μπαχριγιέ πηγαίνει στο εργαστήριο ραπτικής και διαπιστώνει πως η δουλειά συνεχίζεται από τις κοπέλες κανονικά και σύμφωνα με το πρόγραμμα.  Η Αλιγιέ ανακοινώνει πως βρήκε χρήματα για τα έξοδα και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν...

Τετάρτη 13/11/19 - Επεισόδιο 458: Η Γκόντζα νιώθει κάποιους πόνους αλλά ο γιατρός της λέει πως δεν συμβαίνει τίποτα κακό στο μωρό. Ο Σερντάρ χαίρεται όταν το ακούει. Η Γκόντζα δεν ξέρει ακόμα αν θέλει να φέρει στον κόσμο αυτό το παιδί αλλά ο Σερντάρ το θέλει πολύ. Ο Ουμίτ στέλνει ένα μήνυμα στον Σερντάρ και του ζητάει να συναντηθούν στο προαύλιο του νοσοκομείου. Όταν συναντιούνται ο Ουμίτ παραδέχεται πως είναι εpωτευμένος με την Αρζού.  Ο Σερντάρ θυμώνει, του μιλάει άσχημα και του λέει πως η φιλία τους έχει τελειώσει. Ο Ουμίτ επιστρέφει στην Αρζού.

Ο Σερντάρ στέλνει μήνυμα στον Ουμίτ πως επιστρέφει σπίτι με την Γκόντζα και καλά θα κάνει αυτός και η Αρζού να μην είναι εκεί όταν φτάσουν.  Η Αρζού όμως δεν θέλει να φύγει αλλά ο Ουμίτ καταφέρνει να την πείσει. Ενώ φεύγουν συναντούν στην πόρτα τον Σερντάρ και την Γκόντζα.  Η Αρζού ενημερώνει την Γκόντζα για όλα τα σχέδια του Σερντάρ και εκείνη παίρνει τη βαλίτσα της και φεύγει. Ο Σερντάρ δεν μπορεί να τη βρει. Ο Ουμίτ ζητάει από την Αρζού να του πει τα πάντα για τον Σερντάρ ώστε να μπορεί να τον εξοντώσει.

 Η Μελέκ ακούει την Αλιγιέ να μονολογεί  κρατώντας τη φωτογραφία του άντρα της πως έπρεπε να υποθηκεύσει τον σπίτι για να δώσει την οικογένεια.  Η Μελέκ έρχεται αντιμέτωπη μαζί της και η Αλιγιέ της ζητάει να το κρατήσει μυστικό.  Η Γκόντζα πηγαίνει στο σπίτι της Ασουμάν. Ο δικηγόρος Ιλκέρ καταφέρνει να αποφυλακίσει τον Βεϊσελ.  Ο Τζεβαχίρ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο με τη συνοδεία της Μπαχριγιέ. Η Μπαχριγιέ τον φροντίζει αλλά ο Τζεβαχίρ αντιδρά άσχημα και η Μπαχριγιέ θυμώνει με αποτέλεσμα να παραιτηθεί από τη δουλειά...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ