Breaking News

«Football Stories»: Επεισόδιο 3 - Μοναδικό υπερθέαμα στο Ρότερνταμ

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το Ρίο ντε Τζανέιρο, ο νέος προορισμός του «Football Stories» το βράδυ της Τρίτης 15 Οκτωβρίου ήταν η Ολλανδία. «Αποστολή» του Γιώργου Λέντζα και του Άγγελου Γιακουμίδη το κλασικό ολλανδικό ντέρμπι ανάμεσα στην Φέγενορντ και τον Άγιαξ.

Πρώτος σταθμός ήταν το Άμστερνταμ, όπου οι άνθρωποι που σημάδεψαν τον μύθο του Άγιαξ μίλησαν on camera για την ιστορία της ομάδας, αλλά και της κόντρας της με την Φέγενορντ.

Ο πρώην προπονητής της ομάδας νέων του Άγιαξ, Γιάννης Αναστασίου, αλλά και η «σημαία» του ποδοσφαιρικού συλλόγου, Κλάας Γιαν Χούντελααρ, μοιράστηκαν τις δικές τους ιστορίες για τον ολλανδικό «Αίαντα».

Επόμενη στάση ήταν η έδρα της Φέγενορντ, η πόλη του Ρότερνταμ. Εκεί, ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης μπλέχτηκαν με την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα της πόλης εν όψει του αγώνα. Ένα μοναδικό υπερθέαμα με φωτοβολίδες από οργανωμένους οπαδούς της Φέγενορντ και το μεγαλύτερο πανό στην ιστορία της μεγάλης αναμέτρησης έκλεψαν την παράσταση.

Λίγο πριν τη σέντρα, ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης τόλμησαν να τα βάλουν με τον έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο Kick Boxing και ένθερμο οπαδό της Φέγενορντ, Λούις Ταβάρες, για να τα βρουν τελικά μαζί του αγκαλιασμένοι στις κερκίδες και στο ντέρμπι που έμεινε στην... ιστορία ως «αυτό με τους Έλληνες».

Δείτε την εκπομπή στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1