Breaking News

Γιώργος Γεωργίου: «Με την πρώτη μου σύζυγο χώρισα γιατί μου άρεσε ο τζόγος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Ο οικοδεσπότης του «Καφενείου των φιλάθλων» άνοιξε την καρδιά του και εξήγησε πώς βρέθηκε από ιατρικός επισκέπτης να γίνει αθλητικογράφος, ενώ μίλησε για τη Μαρία, τον μεγάλο του έpωτα, την οποία παντρεύτηκε και απέκτησε έναν γιο.

Ο Γιώργος Γεωργίου, που συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στο θάνατο του γιου του πριν από δυο χρόνια, εξιστόρησε όλον τον Γολγοθά που έζησε, βλέποντας το παιδί του να παραδίδεται σε μια σπάνια παραλυτική ασθένεια. Επίσης, περιέγραψε πώς μέσα σε μια νύχτα έχασε τα μαλλιά και τα δόντια του, μετά την ανακοίνωση των γιατρών για το τι επρόκειτο να αντιμετωπίσει ο 11χρονος τότε γιος του.

Ακόμη, εξέφρασε την απόλυτη αδυναμία στην κόρη του Σταυρούλα και δήλωσε πως πέρα από αυτή δεν έχει χώρο για άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Όσον αφορά τους δύο γάμους του, εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, στην παρουσιάστρια:

«Με την πρώτη μου γυναίκα, τη Μαρία, είχαμε σeξουαλικό δέσιμο... Χωρίσαμε γιατί μου άρεσε ο τζόγος... Δεν έπαιξα ξανά στη ζωή μου γιατί συνειδητοποίησα ότι από τον τζόγο διαλύθηκε μια οικογένεια...

Με τη δεύτερη γυναίκα μου, την Ευγενία, παντρευτήκαμε το 1997. Εργαζόταν ως δημοσιογράφος. Τότε ήταν 19 ετών κι εγώ 43. Παντρευτήκαμε και γεννήθηκε η Σταυρούλα... Ο γάμος κράτησε 13-14 χρόνια. Χωρίσαμε γιατί ανακάλυψε ότι τα είχα ξαναβρεί με τη Μαρία, με την οποία μας έφερε κοντά - μετά από τόσα χρόνια - το... σeξ».