Breaking News

Globetrotters: Επεισόδιο 3 - Αντελίνα-Χάρης: «Δεν δέχομαι, όταν μιλάω, κάποιος να μου κάνει bullyίng»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Globetrotters, το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, επέστρεψε με το 3ο επεισόδιο στο Star το βράδυ της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου...

Μετά τους ορυζώνες του Βιετνάμ, τη μουσικοχορευτική φιέστα στην Κούβα, τους... μπpατσαpάδες αλλά και τις μπαλαρίνες της Ρωσίας, τα 3 ζευγάρια ξεκίνησαν για τους επόμενους προορισμούς τους.

• Από το παραδοσιακό Βιετνάμ, η Αντελίνα και ο Χάρης μεταφέρθηκαν στην υπερσύγχρονη Σιγκαπούρη, όπου, αφού επιδόθηκαν σε φιγούρες συγχρονισμένης κολύμβησης με την εθνική ομάδα της χώρας, στη συνέχεια έπρεπε να βρουν το φωτόσπαθο, που τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης να φέρουν στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι είχε ακόμη μία αντιπαράθεση μπροστά στην κάμερα με τον Χάρη να δείχνει να απορεί και την Αντελίνα να του λέει:

«Γιατί το κάνεις αυτό;... Όταν μιλάω δεν θέλω να το κάνεις αυτό... Καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά τι λέω. Όταν μιλάω δεν θα το ξανακάνεις αυτό! Όπως σε σέβομαι, θα με σέβεσαι. Εγώ δεν δέχομαι, όταν μιλάω, κάποιος να μου κάνει bullyίng δίπλα. Είναι η τελευταία φορά...»

«Ευτυχώς υπάρχουν κάμερες και μικρόφωνα» απάντησε στο τέλος ο Χάρης.

• Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ - Άγγελος, από τη δροσερή Μόσχα, προσγειώθηκαν στα εξωτικά Φίτζι και με την 1η τους αποστολή απόλαυσαν τα καταγάλανα νερά και τον τροπικό βυθό των νησιών. Η συνέχεια, όμως, αποδείχτηκε ζόρικη, αφού κλήθηκαν να βγουν μια ιπτάμενη selfie, να κάνουν δηλαδή ελεύθερη πτώση!

• Ο Χρήστος και ο Παντελής έφτασαν στο Περού, με τον Παντελή να δυσκολεύεται λίγο από το υψόμετρο της λίμνης Τιτικάκα. Μετά από μια αποστολή, που περιλάμβανε... πλέξιμο, οι δύο σεφ έτρεξαν πίσω από αλπάκα (μηρυκαστικό ζώο), για να πάρουν ένα σκουλαρίκι τους για τον Πέτρο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την Αντελίνα και τον Χάρη. Ολόκληρο το επεισόδιο στο 2ο βίντεο.