Breaking News

Greece’s Next Top Model 2: Επεισόδιο 13 - Αποχώρησε η Ιωάννα Κυρίτση

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο  προηγούμενο επεισόδιο η Λυδία Κατσανικάκη δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε. Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Ελευθερία Καρναβά.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου, στην πρώτη τους φωτογράφηση υψηλής ραπτικής τα κopiτσια του GNTM φωτογραφήθηκαν σε ζευγάρια.

Σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης οι 19 υποψήφιες έπρεπε να αναδείξουν όσο καλύτερα μπορούσαν τις αέρινες δημιουργίες της Κάλλιας Κοσσιέρη, ενώ πόζαραν ανισόρροπα σε μια κατασκευή στην παραλία για τον φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη.

Ένας αγώνας δρόμου έδωσε στρατηγικό πλεονέκτημα στη Σουζάνα Κουόλ, η οποία, όμως, δεν το χρησιμοποίησε με τον αναμενόμενο τρόπο. Η Ελευθερία έγινε το μήλο της έριδος όταν αποκάλυψε μπροστά στους κριτές ποιες είναι - ή δεν είναι - οι φίλες της.  Οι εντάσεις στο σπίτι αυξήθηκαν, με τη συγκατοίκηση να αποδεικνύεται δυσκολότερη υπόθεση από το αναμενόμενο.

Ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος επισκέφθηκε το σπίτι του GNTM για να διδάξει στα κopiτσια πώς να κινούνται άνετα σε πολύ ψηλά τακούνια, αποκαλύπτοντας τη σeξι πλευρά τους.

Στο πλατό οι κριτές είπαν τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό δεν άρεσε σε όλα τα υποψήφια μοντέλα, με αποτέλεσμα να ζητήσουν εξηγήσεις.

Στο τέλος στάθηκαν απέναντι από τη Βίκυ Καγιά η Γκλόρια Ντενίκη και η Ιωάννα Κυρίτση. Τελικά η Καγιά ανακοίνωσε την αποχώρηση της 21χρονης Ιωάννας από το σπίτι του GNTM.