Breaking News

Greece’s Next Top Model 2: Επεισόδιο 15 - Αποχώρησε η Νίνα Τζιβανίδου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο η Γκλόρια Ντενίκη δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε. Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχαν δύο υποψήφιες, η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Άννα Χατζή.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου τα 17 πλέον κopiτσια, που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM, δέχτηκαν μια ξεχωριστή επίσκεψη στο σπίτι, για μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Η βασίλισσα της πόζας, Βίκυ Καγιά, πήγε μαζί με τη Ζενεβιέβ για να δείξει στα κopiτσια πώς να ποζάρουν σωστά και φυσικά. Μετά από ένα αποκλειστικό μάθημα, όπου η Βίκυ έδειξε εναλλακτικές πόζες στο φακό της Αθηνάς Λιάσκου, τα κopiτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν την κριτή.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, οι υποψήφιες κλήθηκαν να αντιγράψουν τις πόζες της Βίκυς, σε κάπως πιο αντίξοες συνθήκες από το σαλόνι του σπιτιού τους: έπρεπε να ισορροπήσουν μέσα σε μια φουσκωτή μπάλα, που επέπλεε σε νερό, με τον Bill Georgoussis να παίρνει τα κλικ.

Τα αβαντάζ των κopιτσιών με τις καλύτερες φωτογραφίες δημιούργησαν εντάσεις, αφού οι προθέσεις ορισμένων αμφισβητήθηκαν από τις συμπαίκτριές τους.

Στο πλατό ξεκίνησε η απόδοση ευθυνών για το αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε στο πλατό, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι κριτές αποφάσισαν ότι την καλύτερη φωτογραφία είχε η Άννα, ενώ αποχώρηση κρίθηκε μεταξύ της Νίνας και της Σπυρούλας.

Τελικά η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η 25χρονη Νίνα Τζιβανίδου, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της μπροστά στην κάμερα της παραγωγής...