Breaking News

Greece’s Next Top Model 2: Επεισόδιο 7 - Τα μοντέλα που πήραν το «χρυσό» κλειδί για το σπίτι

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ήλιος, θάλασσα, παραλία και η δεύτερη μέρα του Bootcamp ξεκίνησε. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου, τα 40 κopiτσια, που ξεχώρισαν από την πασαρέλα του Γιώργου Ελευθεριάδη, έπρεπε να ποζάρουν στο φακό του Κοσμά Κουμιανού, φορώντας αποκλειστικά μαγιό.

Τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να δείξουν μια πιο aισθησιακή πλευρά και να επιστρατεύσουν όλα τους τα όπλα για να ξεπεράσουν το άγχος και τον ανταγωνισμό. Αυτή η φωτογράφιση ήταν και η τελευταία ευκαιρία για να πείσουν τους κριτές πως αξίζουν μια θέση στο διαγωνισμό.

Η αγωνία στο Green Mile εναλλάχθηκε με χαμόγελα, με δάκρυα χαράς, αλλά και απογοήτευσης, καθώς οι κριτές ανακοίνωσαν σε κάθε κopiτσι αν το όνειρο συνεχίζεται ή σταματά...

Όταν απέναντι από τους κριτές πήραν θέση η Ελευθερία Καρναβά - που πέρασε απευθείας στο σπίτι με το golden pass - και η Μαρία Μιχαλοπούλου, η πρώτη βρέθηκε αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη.

«Ελευθερία μας εντυπωσίασες στις οντισιόν, σου δώσαμε το golden pass και κανονικά θα έπρεπε να πετάς από χαρά, όμως δεν το είδαμε. Πρέπει να ξέρεις ότι το golden pass ήταν μεταξύ εσένα και της Μαρίας και το πήρες εσύ. Κάναμε λάθος, έπρεπε να το πάρει η Μαρία» της είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Ελευθερία, βέβαια, έχοντας το golden pass, μπήκε στο σπίτι του GNTM, όπως και η Μαρία.

Δύσκολη ήταν η στιγμή και για την Ελένη, που έπρεπε να αποχωρήσει αναγκαστικά, επειδή πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και χρειάζεται να κάνει μεταγγίσεις αίματος κάθε δύο εβδομάδες, ενώ η Άιρα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, καθώς δεν κατάφερε για δεύτερη φορά να μπει στο σπίτι του GNTM.

Τελικά από τα 40 κopiτσια, τα 24 κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του Greece’s Next Top Model 2. Περισσότερα ΕΔΩ...