Breaking News

Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά στο Dot (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επέστρεψε σήμερα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το Dot, με τον Νίκο Μουτσινά να φιλοξενείται στην πρεμιέρα της εκπομπής.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές που αποφάσισε να κάνει στη ζωή του, τις επιτυχίες του, τις αποτυχίες του, αλλά και την εμφάνισή του.

«Πέταξα πάνω από 20 κιλά. Ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα ότι πέρασα τα 100 κιλά, ήμουν 102. Και είπα ότι τα 102 - στην ηλικία που είμαι, στα 42 - σε ένα μήνα θα γίνουν 115 και έχω τελειώσει» αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Ήμασταν δεμένη οικογένεια... Οι γονείς μου χώρισαν όταν εγώ ήμουν στην κοιλιά της μαμάς μου.... Με τον μπαμπά μου έχω καλή σχέση. Νιώθω και σήμερα την αγάπη του» εξομολογήθηκε, ενώ νωρίτερα τόνισε, αναφερόμενος στην απώλειά της μητέρας του:

«Ένα χρόνο έζησα σε πένθος... Είναι αυτό που δεν πιστεύεις ότι θα συμβεί κάτι που ξέρεις... Πώς παραμυθιαζόμαστε και και λέμε δεν θα γίνει κάτι... Και όταν αρχίζει και φεύγει κόσμος και λες "Ο πάγκος αδειάζει, τι γίνεται;"... Έγινε αυτό και μετά όταν φτάσεις, φτάσεις, φτάσεις και ακούσεις ένα μικρό πουφ, λες δεν έχω άλλη αναπνοή και αναγκαστικά πας προς τα πάνω... Είχα κάνει ψυχοθεραπεία 7 χρόνια και μετά άρχισα να το βλέπω πιο ενεργειακά...».