Breaking News

Η συγκίνηση της Άβας Γαλανοπούλου που μίλησε για τη δικαστική της περιπέτεια (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άβα Γαλανοπούλου παραχώρησε στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, ενάμιση χρόνο μετά τη δικαστική της περιπέτεια με τον πρώην σύντροφό της.

Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και εξομολογήθηκε όλα όσα βίωσε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μεταξύ άλλων, είπε συγκινημένη:

«Επέλεξα τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Όπως μάθατε, έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή, ο κατηγορούμενος ζήτησε προφορικά την επιείκεια των δικαστών, λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα.

Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου και έκανε έφεση... Ακόμα περιμένουμε, δεν έχουμε καμία εξέλιξη. 

Ταυτόχρονα πληροφορούμαι από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή. Όμως, επειδή ο δικηγόρος μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσω περαιτέρω, καθώς έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας, θέλω να το κλείσουμε εδώ. Και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά...».

Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον Σπύρο Παπαδόπουλο για τη στήριξή του, για τον οποίο είχε δηλώσει το περασμένο έτος: «Από τα μεγαλύτερα δώρα που έχω πάρει στη ζωή μου, χωρίς να το περιμένω, ήταν που ήρθε στο πλευρό μου ο Σπύρος Παπαδόπουλος».