Breaking News

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για φωτογραφίες με τον Snik: «Ήμουν άραγε εγώ;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το περασμένο Σαββατοκύριακο φούντωσαν οι φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι ζευγάρι με τον γνωστό ράπερ Snik, καθώς ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που τους έδειχναν να κάνουν βόλτα στην περιοχή της Ακρόπολης. Το μοντέλο και κριτής του GNTM είπε - μεταξύ άλλων - στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου»:

«Δεν δουλεύω και στη NASA... πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι, αν θέλουμε, μπορούμε να συνδυάσουμε τη δουλειά με κάτι όμορφο που θα συμβεί στη ζωή μας...

Δεν έχω δει τις φωτογραφίες με τον Snik, αν είσαι πλάτη ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι και τι γίνεται. Ήμουν άραγε εγώ; Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωής μου και περνάω πάρα πολύ καλά, δημόσια δεν μιλάω για τα προσωπικά μου...

Αν θέλεις να περπατάς αγκαλιά με κάποιον, καν' το, η ζωή σου είναι... Μη περιορίζεστε, μην αγχώνεστε... και μια φωτογραφία να σας βγάλουν, δεν τρέχει τίποτα... Καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν, αλλά σε άλλο θέμα, όχι στη φωτογραφία». 

Όταν η συνεργάτιδα της εκπομπής της έδειξε τη φωτογραφία, είπε: «Η φωτογραφία είναι θολή, μου μοιάζει... θα μπορούσα να είμαι εγώ...».