Breaking News

Katherine Kelly Lang: Η «Τόλμη και γοητεία», ο ρόλος στις «8 Λέξεις» και το «μυστικό» της ομορφιάς της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συνάντησαν στο κέντρο της Αθήνας την Katherine Kelly Lang, την τηλεοπτική Brooke Logan της «Τόλμης και γοητείας», η οποία θυμήθηκε τις πιο iconic σκηνές της θρυλικής σειράς.

Η γοητευτική ηθοποιός είναι μητέρα τριών παιδιών, ενώ έγινε και γιαγιά. Τον περασμένο Ιούλιο  γιόρτασε τα 58 γενέθλιά της, ωστόσο ο χρόνος είναι ιδιαίτερα φιλικός απέναντί της. 

«Χρειάζεται αρκετός κόπος για να κρατιέσαι καλά. Πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου. Εγώ προσπαθώ να είμαι υγιής, είναι σημαντικό αυτό. Επίσης, πρέπει να έχουμε και θετική στάση απέναντι στα πράγματα γιατί αυτό βγαίνει προς τα έξω. Φροντίζω την υγεία μου, προσέχω τη διατροφή μου και γυμvάζoμαι αρκετά. Προπονούμαι για τη διοργάνωση Ironman Triathlon...» τόνισε στην κάμερα του Dot.

«Νομίζω ότι πλέον οι γυναίκες ηθοποιοί κάνουν καριέρα περισσότερα χρόνια. Κι εγώ έχω σκοπό να δουλεύω για πάντα!» επισήμανε η Katherine Kelly Lang.

Για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου, στις «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε: «Υποδύομαι μία δημοσιογράφο από τη Νέα Υόρκη, η οποία έχει δική της ιστοσελίδα και δουλεύει σε μία εφημερίδα. Πηγαίνει στην Κέρκυρα, όπου υποτίθεται θα κάνει έρευνα και ρεπορτάζ για τα παλιά αρχοντικά και θα γυρίσει να γράψει το άρθρο της. Στην πραγματικότητα, όμως, πάει εκεί για άλλον λόγο. Στην πορεία μπλέκεται στις ίντριγκες, τις σχέσεις και το συνολικότερο μυστήριο...».